Gips

Gips gemist?

December 2018

Marathon

4,7 206 x
Als Fitz' zusje met kerst in het ziekenhuis ligt, zitten haar net gescheiden ouders opeens gedwongen bij elkaar. Boos vlucht Fitz het ziekenhuis in en maakt veel avonturen mee.

Marathon

4,3 84 x
Als Fitz' zusje met kerst in het ziekenhuis ligt, zitten haar net gescheiden ouders opeens gedwongen bij elkaar. Boos vlucht Fitz het ziekenhuis in en maakt veel avonturen mee.

Aflevering 19

3,0 16 x
Het is tijd om Missie Kerst helemaal af te maken; uitnodigingen uitdelen, hapjes, drankjes en versiering regelen en natuurlijk een kerstboom halen.

Aflevering 18

4,0 13 x
Fitz' moeder probeert de boosheid van Fitz te begrijpen en legt de reden van de scheiding uit. Het is tijd om Missie Kerst helemaal af te maken.

Weekoverzicht

4,0 18 x
Als Fitz' zusje met kerst in het ziekenhuis ligt, zitten haar net gescheiden ouders gedwongen bij elkaar. Boos vlucht Fitz het ziekenhuis in. Ze ontmoet nieuwe vrienden en wordt verliefd.

Aflevering 17

3,0 18 x
Adam maakt zich zorgen om zijn zieke babybroertje en tot overmaat van ramp staan zijn ouders ook nog eens in de file. Fitz probeert Adam over te halen om zijn broertje zelf te gaan helpen.

Aflevering 16

3,0 23 x
Bente probeert de vriendschap tussen Fitz en Primula te herstellen. Fitz, Adam, Primula en Bente komen samen om verpleegster Yasmin en dokter De Gooijer samen te brengen.

Aflevering 15

4,0 23 x
Bente gaat proberen de liefde tussen haar ouders weer op te laten bloeien met een plan dat bijna niet mis kan gaan: hun favoriete romantische film. Maar lukt dat?

Aflevering 14

4,0 16 x
Primula wordt tijdens een spannend avontuur onwel en het lijkt alsof iedereen Fitz de schuld geeft.

Aflevering 13

3,0 19 x
Terwijl Adam zich bezighoudt met het verdwaalde jongetje, helpt Fitz Primula met een spannend plan. Maar alles gaat mis. Primula is onwel geworden en het lijkt alsof iedereen Fitz de schuld geeft.
Archief