Golden Girls

Golden Girls gemist?

Augustus 2017
23:10

De vader van Barbara

4,0 22 x
De boom van de buren is omgewaaid in de tuin van de dames, maar er is onenigheid over wie hem moet opruimen. Ondertussen wil Barbara's vader een zangcarrière beginnen.
25:06

De zus van Milly

4,0 17 x
Lilly, de oudere en blinde zus van Milly, komt logeren. Zij is eenzaam en hulpbehoevend en wil dat Milly bij haar komt wonen. Of Milly daar zin in heeft, is nog maar de vraag. Nu de televisie kapot is en er ook weinig geld is, organiseren de dames een verkoop. Als het eenmaal zover is, willen ze niks van vroeger kwijt omda...
26:20

Harry's terugkeer

4,0 22 x
Terwijl Milly, Els en Barbara een vakantie uitzoeken, komt Harry, de ex van Els, langs. Zijn vriendin heeft hem verlaten en hij wil Els terug, maar die heeft zo haar twijfels.
Juli 2017
22:39

De kleine professor van Milly

4,0 38 x
Milly heeft een nieuwe vriend en die blijkt nogal klein te zijn. De andere dames weten niet goed hoe ze hiermee om moeten gaan.
25:35

De zus van Els

4,0 32 x
Lilly, de oudere en blinde zus van Milly, komt logeren. Zij is eenzaam en hulpbehoevend en wil dat Milly bij haar komt wonen. Of Milly daar zin in heeft, is nog maar de vraag. Nu de televisie kapot is en er tevens weinig geld is, organiseren de dames een verkoop. Als het eenmaal zover is, willen ze niks van vroeger kwijt o...
21:01

In hart en nieren

4,0 12 x
Eugenie, één van de zussen van Barbara, wil komen logeren. Barbara verdenkt haar zus ervan dat zij een geheime agenda heeft voor deze logeerpartij.
Juni 2017
25:50

De weddenschap

4,0 17 x
De eerste liefde van Toos komt haar onverwachts opzoeken en wil haar meenemen op vakantie, maar Els heeft grote bezwaren. De dames schrijven zich in voor een klaverjastoernooi en Els en Toos sluiten een weddenschap af. Wint Toos, dan betaalt Els haar ticket naar Spanje.
24:57

De miljonair

4,0 28 x
Barbara wordt ten huwelijk gevraagd door miljonair Hein. Ze vraagt zich af wat zijn motieven zijn. Na de loodgieter weggestuurd te hebben, installeren Els en Milly zelf een nieuw toilet in de badkamer.
26:18

Het kippenhok

4,0 33 x
Barbara denkt dat ze zwanger is, maar het blijkt veel erger.
24:33

Het huwelijk

4,0 17 x
De dochter van Els, Anne, gaat trouwen. Els heeft haar ex-man Harry, de vader van Anne, met veel tegenzin uitgenodigd. De confrontatie tussen die twee verloopt allesbehalve soepel.
Archief