Goldie's Oldies

Goldie's Oldies gemist?

Juni 2021

Seizoen 1 (Feestbeesten)

3,0 0 x
Sherri is weg en Goldie en Loren plannen een groots huisfeest. Maar de oudjes hebben hetzelfde idee, en hun feestje is veel cooler dan dat van Goldie. Komt ze hier ooit nog overheen?

Seizoen 1 (De moord op de afstandsbediening)

3,0 18 x
Als Maury's geliefde afstandsbediening kapot wordt teruggevonden, nemen Goldie en Loren de rol van detective op zich en starten een uitgebreid onderzoek om de dader te vinden. Alle huisgenoten hebben een motief, maar wie is de moordenaar?

Seizoen 1 (Spionage-ravage)

3,0 8 x
Goldie krijgt een verhelderd inzicht: Esther in een spion en heeft het op haar gemunt. Als het allemaal één groot misverstand blijkt te zijn, schrikt Goldie zich rot, want ze heeft de autoriteiten al ingeschakeld.

Seizoen 1 (Goldie en de echte jongen)

3,0 8 x
Na een mislukte poging om Shawn voor zich te winnen, probeert Goldie zich te redden door te doen alsof ze een vriendje heeft. Maar als Danny hem tot leven brengt, moet Goldie om de schijn op te houden wel op dubbeldate met Shawn en zijn vriendin

Seizoen 1 (Spoiler alert!)

3,0 4 x
Goldie en Loren hebben er alles aan gedaan om spoilers te vermeiden van de nieuwe Remarkables film, maar Danny heeft de film al gezien en wil ze er maar wat graag alles over vertellen.

Seizoen 1 (Het spookt in huis)

4,0 13 x
Goldie denkt dat het spookt in huis en belt een paranormaal onderzoeker. Maar als ze de echte 'geesten' ontdekt, blijkt het een gmisverstand. Ze roept haar huisgenoten op om haar te helpen ervoor te zorgen dat de geestenjager er niet voor niks is.

Seizoen 1 (Slimme vogels)

3,0 6 x
Goldie is vastbesloten om haar moeder haar waardering te tonen met een etentje, maar een problemen met de waterleiding op haar werk en een ontsnapte kalkoen in huis gooien haar plan bijna in de war.

Seizoen 1 (Buigen of barsten)

3,0 19 x
Goldie laat Shawn's telefoon kapot vallen als ze een gênant berichtje wil verwijderen dat ze hem per ongeluk heeft gestuurd. Het wordt een race tegen de klok om de telefoon te repareren en het bericht te verwijderen voordat Shawn erachter komt.

Seizoen 1 (Firma list en bedrog)

4,0 13 x
Goldie is ervan overtuigd dat Maury opgelicht wordt als hij inschrijfgeld moet betalen voor een modellenbureau voor senioren. Wanhopig om haar gelijk te halen, probeert ze met behulp van Esthers adviezen de oplichter erin te luizen.

Seizoen 1 (Alle ogen van het scherm)

3,0 5 x
De oudjes en de jonkies houden een weddenschap wie het langst zonder scherm kan. Als snel mondt het uit in een heftige strijd, waarin alles geoorloofd lijkt, totdat er maar één winnaar over blijft.
Archief