Hallo Nederland

Hallo Nederland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Hallo Nederland

In de allerlaatste uitzending: Voedselbank bakt taarten voor gezinnen die dat niet kunnen betalen, de zoon van Gea is uitvinder en geestelijk vader Toppop digitaliseert materiaal.

December 2018
Vakbonden stellen het kabinet een pensioenultimatum, 12-jarige Bas wil in één dag spelen op alle stationspiano's voor het Diabetes Fonds en oefenen voor het NK escape room.
Kinderen met visuele beperking steeds vaker naar regulier onderwijs, werkgevers doen meer hun best op kerstpakket en Peggy verzorgt gratis pruiken voor mensen die het niet kunnen betalen.
Bij pensioenfondsen ligt nog veel geld te wachten op exen, tukker maakt extra warme slaapzakken voor vluchtelingen in Zuid-Europa en voetbalverzamelaar Jos krijgt eigen museum.
GroenLinks wil dat de productie van xtc in handen van de overheid komt, Burgers' Zoo past voor het eerst succesvol anticonceptie toe bij een vis en spanning bij uitreiking Michelinsterren.
Succesje voor carbidliefhebbers in Kampen, kerstconcert speciaal voor ouderen in het Concertgebouw en we moeten gaan vliegvissen.
Landelijke actiedag tegen gaswinning, voor het eerst doen vrouwen mee aan het WK darts en Candlelight is terug op de radio.
Prinses Beatrix onthult nieuwe naam Sensoor, veel mensen hebben geen testament en kweker uit Wateringen levert 120.000 orchideeën voor bruiloft Indiase miljardairsdochter.
Gemeenten experimenteren met vrijwillig vuurwerkvrije zones, RIVM waarschuwt voor dier-op-mensbesmettingen en het IJsbeeldenfestival in Zwolle is terug.
Hartpatiënt wil onderzoek naar pacemaker, Grieks vluchtelingenkamp barst uit zijn voegen en wulp uitgeroepen tot vogel van het jaar.
Steeds meer reizende Nederlanders gebruiken reisadviezen van ministerie, vrijwilligers in het zonnetje gezet en het aantal stadsvogels neemt af.
Sinterklaas terug naar Spanje, dus het is tijd voor Kerstmis, volume in sportscholen, bioscopen en bij studentenverenigingen omlaag en Julia leert alles over de sport kolven.
We vieren pakjesavond, dorpshuis van Warnsveld dreigt te verdwijnen en een op bezoek bij een magische vereniging.
Diploma's voor leerlingen in het praktijkonderwijs, ijzeren keet middelpunt van leven 25 oudere mannen en Radar Love van Golden Earring bestaat 45 jaar.
Er moet een garantiefonds voor de energiebranche komen, 100-jarige moet verplicht verhuizen en de nieuwe serie 'Julia bij de vereniging'.
November 2018
Nazaten en historicus willen onderzoek naar resten Johan van Oldenbarnevelt en Nederland heeft een erkende indiaan.
Natuurmonumenten wil weten wat we het belangrijkst vinden in het landschap, Frank de stuntpiloot maakt zich klaar voor grote show in Scheveningen en welke nummers halen de Top 2000?
Schoonmakers Schiphol in actie voor betere cao, kunstwerken uit het kunstdepot onderweg naar Het Eysingahuis en Friese paardenfokker bereikt het hoogst haalbare.
Hongersnood in Jemen moet onder de aandacht worden gebracht, Nederlandse en Belgische kinderen maken samen radio en kijkje in het kunstdepot van de overheid.
Autostoeltjes worden vaak niet goed gebruikt, modewereld heeft steeds meer aandacht voor plussize-kleding en Maria Callas digitaal tot leven gewekt in Carré.
Archief