Hands Up

Hands Up gemist?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 6

4,0 3 x
Tijdens de grote finale moeten de twee overgebleven kandidaten racen in een kart en tegelijkertijd gebaren aflezen en lesgeven aan dove en slechthorende jongeren. De grote vraag is: Welk duo wint Hands Up 2023?

Seizoen 2, Aflevering 5

4,0 1 x
Er zijn nog drie duo's over. De kandidaten worden gedropt en moeten op aanwijzingen van hun expert de weg zien te vinden en inkopen doen voor een surpriseparty. Maar hoe gebaar je bitterballen of kaasblokjes, en hoe vraag je de weg in gebarentaal? Welke twee duo's gaan door naar de grote finale en van wie nemen we afscheid?

Seizoen 2, Aflevering 3

3,0 3 x
Er zijn nog vijf duo's over. De kandidaten moeten dit keer een taart bakken, maar hoe gebaar je slagroom, meel of eieren in gebarentaal? Welke duo's gaan door en van wie nemen we afscheid?

Seizoen 2, Aflevering 2

3,0 3 x
De kandidaten moeten winkelen, maar hoe gebaar je jurk, broek of tas in gebarentaal? Welke duo's gaan door naar de volgende aflevering en van wie nemen we afscheid?

Seizoen 2, Aflevering 1

4,0 2 x
De kandidaten voeren verschillende opdrachten uit, allemaal in gebarentaal. Welk duo gaat door naar de volgende aflevering en wie vallen er af? De eerste kennismaking met gebarentaal zorgt weleens voor ongemakkelijke situaties.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6

4,5 13 x
De grote finale. De twee finalistenduo's worden onder druk gezet. Wie beheerst de gebarentaal het beste onder alle omstandigheden? Welk duo kan de stress aan en wordt de winnaar van Hands Up 2021? Igmar Felicia en tolk Nederlandse gebarentaal Irma Sluis gaan het je vertellen.

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 6 x
De halve finale. De drie overgebleven duo's spelen Raad het gebaar waarin hun gebarenkennis wordt getest. Ook worden ze gedropt en moeten ze elkaar via videobellen zien te vinden. Welke twee duo's gaan dit het beste doen en gaan door naar de finale van Hands Up 2021? Igmar Felicia en tolk Nederlandse gebarentaal Irma Sluis...

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 5 x
De kandidaten zijn in het museum waar het bekendste schilderij van Nederland hangt, de Nachtwacht. En dit keer staan Esmee, Jamai, Marije en Nienke er helemaal alleen voor: ze moeten een rondleiding geven in gebarentaal. Wie doen dit het beste en gaan door naar de halve finale? Igmar Felicia en tolk Nederlandse gebarentaal...

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 10 x
Wie kan zich het beste verstaanbaar maken in gebarentaal? Zes duo's, waarvan de een alles kan horen en de ander niet, strijden om de Hands Up trofee. De duo's gaan onder leiding van Heel Holland Bakt deelnemer Cas Wolters, een taart bakken. Maar hoe zeg je 'slagroom kloppen' in gebarentaal of hoe gebaar je '100 gram suiker...

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 4 x
Een bloedstollend spannende aflevering, want de kandidaten moeten een moord oplossen. Maar hoe zeg je 'plaats delict' in gebarentaal of hoe gebaar je 'met de kandelaar'? Welke duo's gaan door naar de volgende aflevering en van wie nemen we afscheid?
Archief