Hawaii Five-O

Hawaii Five-O gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
39:55
Hawaii Five-O
Verlopen

McGarrett riskeert zijn leven als het team een uiterst gevaarlijke reddingsactie uitvoert om jonge meisjes uit de sekshandel te redden. Kono neemt een levensveranderende beslissing.

Seizoen 7
40:36
Verlopen
Wanneer McGarrett een tip krijgt dat iemand een terroristische aanslag op Oahu plant, zoekt Five-0 naar degenen die erachter zitten voordat het te laat is. Ook hebben Chin en Abby een moeilijke beslissing te nemen.
38:58
Verlopen
Danny beschermt een comapatiënt die op het punt staat te ontwaken. Deze patiënt was de belangrijkste getuige was van zijn laatste HPD-zaak voordat Danny Steve ontmoette en zich bij het Five-0 team voegde.
37:57
Verlopen
Tijdens het onderzoek op de moord op de laatste overlevende van de USS Arizona, komt McGarrett meer te weten over de belangrijke rol van zijn grootvader in Pearl Harbor. Adam ontdekt stukken bot bij zijn nieuwe werk en vraagt Jerry om hulp.
39:36
Verlopen
McGarrett en Five-0 worden gevangengenomen na het volgen van een gevaarlijke aartsvijand naar het eiland Lanai. Grover neemt zijn zoon mee naar Chicago waar hij getuigt tegen een corrupte agent uit zijn verleden.
40:58
Verlopen
Het team helpt Harry Brown bij een zaak waarin een rijke vrouw is vermoord. Haar man heeft waarschijnlijk wat te verbergen. Ondertussen vertelt Rachel aan Danny dat ze gaat scheiden met Stan.
40:27
Verlopen
McGarrett en Kono vermoeden dat een misbruikt meisje het slachtoffer is van sekshandel. Chin en Grover onderzoeken een moord in een woonvoorziening.
40:20
Verlopen
McGarrett en Danny vinden het vermiste uranium terug. Ze ontdekken dat het is gebruikt om een bom te maken. Ze moeten zorgvuldig te werk gaan om deze schadelijke stof weg te halen.
40:18
Verlopen
McGarrett en Five-0 komen weer in aanraking met de psychologische spelletjes van seriemoordenaar dr. Madison Gray, wanneer ze onder het bloed wordt aangetroffen en aan geheugenverlies beweert te lijden.
40:42
Verlopen
Het team onderzoekt een moord op een man die lessen heeft gehad in de kunst van vrouwen versieren. Ondertussen vieren McGarrett en Danno Valentijnsdag met hun vriendinnen.
39:56
Verlopen
Five-0 onderzoekt een moordzaak die is gelinkt met het illegaal ontvinnen van haaien. Ze ontdekken dat een voormalig nazioorlogsmisdadiger verstopt zit op Hawaï bij een oude leprakolonie.
40:19
Verlopen
Five-0 neemt het op tegen een agressieve U.S. marshal, wanneer een man die voor moord wordt gezocht ontsnapt en asiel zoekt in Hawaï.
40:54
Verlopen
Max neemt afscheid van Five-0 en het team moet ondertussen een moord onderzoeken tijdens een politieconferentie.
41:21
Verlopen
Chin is ontvoerd door een kartel uit Mexico. Het team haast zich om hem te redden voordat hij wordt vermoord door een groep die uit is op wraak.
41:04
Verlopen
Five-0 spoedt zich naar Mexico waar Chin zijn leven op het spel zet, nadat zijn nicht Sara is ontvoerd.
40:39
Verlopen
Five-0 onderzoekt de tien jaar oude zaak van een vermiste tiener, wanneer een jongen met PTSS hypnose ondergaat en beseft dat hij mogelijk getuige is geweest van haar moord.
41:13
Verlopen
Een complotdenker met overtuigend bewijs dat het kabinet van Kennedy opdracht gaf tot zijn moord wordt vermoord. Five-0 onderzoekt een van de beruchtste onopgeloste mysteries uit de geschiedenis.
40:36
Seizoen 7, Aflevering 8 van Hawaii Five-O is uitgezonden op zondag 7 februari 2021 om 17:35 uur en was te zien op NET 5.
Seizoen 3
39:32
Seizoen 3, Aflevering 20 van Hawaii Five-O is uitgezonden op zondag 7 februari 2021 om 13:58 uur en was te zien op NET 5.
Seizoen 7
41:17
Seizoen 7, Aflevering 7 van Hawaii Five-O is uitgezonden op zondag 31 januari 2021 om 18:32 uur en was te zien op NET 5.
Archief