Het Betoverde Dorp Van Pinokkio

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 22 - De verhuizing!

4,0 3 x
Floris heeft een brief gekregen waarin staat dat hij is toegelaten op zijn droomschool! Maar Pinokkio heeft de brief stiekem gelezen en is helemaal niet blij met het nieuws dat Floris gaat verhuizen. De kabouter schrijft namelijk altijd zijn opstellen en wie moet dat straks dan doen?! Hij besluit de brief achter te houden,...

Seizoen 1, Aflevering 21 - De liefdesbast

3,0 2 x
Kasimir is in de ban van Somnella en besluit haar een een stuk liefdesbast te sturen. Helaas loopt zijn romantische actie helemaal in de soep als Jodelle, die boos is op Pinokkio en Kasimir, een gemene streek uithaalt en de twee vrienden tegen elkaar uitspeelt.

Seizoen 1, Aflevering 20 - Geestige problemen

4,0 1 x
Pinokkio vindt een bijzondere lamp en mag drie wensen doen.

Seizoen 1, Aflevering 19 - De spookridder

3,0 2 x
Lucile heeft een spook gekocht om het kasteel meer aanzien te geven. Helaas doet het spook zijn naam niet echt eer aan. Lukt het hem om eng te zijn zodat hij mag blijven?

Seizoen 1, Aflevering 18 - Je hebt er een neusje voor

4,0 2 x
Als de neus van Pinokkio wordt betoverd kan hij ineens liegen. Daar maakt hij behoorlijk misbruik van, waardoor iedereen in de problemen komt.

Seizoen 1, Aflevering 17 - Een wilde avond

3,0 0 x
Wanneer alle volwassenen in het dorpshuis zijn vanwege een vergadering, willen de kinderen een feestje geven... zonder Victor. Dus Victor zet alles op alles om ze terug te pakken.

Seizoen 1, Aflevering 16 - Liefde en ridderlijkheid

3,0 1 x
Er komt een nieuw boek uit van Pixie Potlood en alle meisjes willen een exemplaar hebben. Victor en Pinokkio vinden dit erg overdreven, maar zodra ze zelf een paar zinnen gelezen hebben zijn ze verkocht.

Seizoen 1, Aflevering 15 - De kikkerprins

4,0 2 x
Als Pinokkio een kikker vindt, denkt Prins dat het een betoverde Prins is die is veranderd in een kikker.

Seizoen 1, Aflevering 14 - De kleine boze wolf

3,0 0 x
Als Pinokkio beweert dat hij een monster heeft verslagen in het bos, is hij de grote held. Maar wanneer er een wolf in het dorp verschijnt, maakt hij die heldenstatus niet helemaal waar.

Seizoen 1, Aflevering 13 - Koekie de onweerstaanbare

3,0 1 x
Niemand kan Koekie weerstaan. Dat weten Pinokkio en Kasimir ook en daar maken ze misbruik van bij de heks.
Archief