Het Betoverde Dorp Van Pinokkio

Laatste aflevering
Het Betoverde Dorp Van Pinokkio
0 x

Seizoen 1, Aflevering 52 - Eerlijk gelogen

Pinokkio maakt de bril van Coppo stuk, maar daar mag de klas niet achter komen. Ten einde raad roept hij de hulp in van Repelsteektje.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 51 - De Oger ketel

0 x
Pinokkio en Kasimir willen stiekem wat lekkers bakken in de keuken van Mangiafiamma, maar als Bettina per ongeluk een ketel betovert staat het hele dorp op zijn kop!

Seizoen 1, Aflevering 50 - De mooie kleine hoorn

2 x
Victor probeert indruk te maken op prinses Betilda en geeft haar de hoorn van een eenhoorn, ondanks de waarschuwing van Bettina. Als de prinses langszaam in een eenhoorn verandert moeten Pinokkio en zijn vrienden haar redden!

Seizoen 1, Aflevering 49 - De onbetoverfluit

0 x
Pinokkio koopt een magische fluit van Ali Baba om een goed cijfer te halen voor de muziekles.

Seizoen 1, Aflevering 48 - De dochter van de heks

1 x
Grilda en de heks krijgen straf van Tovenaar Kiblik en mogen een week lang geen magie gebruiken.

Seizoen 1, Aflevering 47 - Het beste speelgoed ter wereld

2 x
Alle kinderen willen met de nieuwe pestkabouters spelen, maar Pinokkio mag er geen een hebben van Gepetto. Als hij de pop van Victor steelt vergeet hij de instructies en is gemeen tegen de pop... Al snel heeft het hele dorp daar last van!

Seizoen 1, Aflevering 46 - De waarzeggende oplichter

2 x
Een mysterieuze waarzegger duikt op en iedereen gelooft hem als hij zegt dat Pinokkio vervloekt is. Maar Pinokkio vertrouwt hem niet en probeert zijn vrienden van de waarheid te overtuigen.

Seizoen 1, Aflevering 45 - Collodi dag

12 x
Er duikt plotseling een mysterieuze man op die een kermis opzet. Pinokikio en Bettina gaan op onderzoek uit.

Seizoen 1, Aflevering 44 - Schattige heks

2 x
Pinokkio en Kasimir moeten paddenstoelen zoeken voor de heks, maar ze brengen de verkeerde mee terug en de heks verandert in een fee. Nu moeten ze zorgen dat niemand daar achter komt!

Seizoen 1, Aflevering 43 - Wie is er bang voor de boze wolf?

1 x
De Grote Boze Wolf probeert zijn woede onder controle te krijgen zodat Paulo's vrienden niet meer bang voor hem zijn. Maar zijn geduld wordt op de proef gesteld als Paulo's vrienden naar hun huis komen om te spelen...

Seizoen 1, Aflevering 42 - Paarskapje

4 x
Pinokkio en Bettina worden gered uit de klauwen van de Grote Boze Wolf door een mysterieuze jager.

Seizoen 1, Aflevering 41 - Het buitengewone weekend

1 x
Pinokkio moet na het weekend op school vertellen wat hij heeft meegemaakt, maar hij heeft helemaal geen spannend weekend gepland! Als Victor hem uitdaagt om de onderbroek van de Grote Boze Wolf te stelen gaat hij die uitdaging graag aan...

Seizoen 1, Aflevering 40 - De kunst van Prins zijn

1 x
Victor pest Prins met het feit dat hij geen echte prins is, waardoor Prins besluit een gevaarlijke uitdaging aan te gaan.

Seizoen 1, Aflevering 39 - Vrienden liegen niet

2 x
Bettina is het zat dat Pinokkio altijd om haar hulp vraagt, maar in haar boosheid teleporteert ze zichzelf per ongeluk naar een gevaarlijke plek.

Seizoen 1, Aflevering 38 - Victor en de wolf

1 x
Victor rent weg van huis als zijn moeder hem dwingt viool te spelen. Maar dan komt hij diep in het bos de grote boze wolf tegen.

Seizoen 1, Aflevering 37 - Het magische duel

0 x
Pinokkio en Victor maken ruzie over welke kaart van hun magische spel sterker is: De fee of de heks. Ze proberen de echte fee en heks met elkaar te laten duelleren.

Seizoen 1, Aflevering 36 - De levensboom

9 x
Pinokkio en Bettina ontmoeten Selva, de beschermster van het Edele Bos. Ze is onder de indruk van het betoverde dorp, maar dan gaat er iets vreselijk mis met de levensboom die ze moet beschermen.

Seizoen 1, Aflevering 35 - Spinnenzitters

3 x
Pinokkio en Kasimir moeten wat klusjes doen voor de heks, maar één van haar toverdrankjes verandert Victor per ongeluk in een spin en niemand kan hem meer terug veranderen!

Seizoen 1, Aflevering 34 - Ridder Kasimir

1 x
Kasimir wil net als Somnella een echte ridder worden, maar zijn moed wordt al snel getest als het pantser van een oude ridder voor problemen zorgt.

Seizoen 1, Aflevering 33 - Honger als een oger

3 x
Als Kasimir het neefje van Roodbaard ontmoet wil hij er alles aan doen om, net als hij, een echte oger te worden!
Archief