Het Betoverde Dorp Van Pinokkio

Het Betoverde Dorp Van Pinokkio gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 40 - De kunst van Prins zijn

4,0 1 x
Victor pest Prins met het feit dat hij geen echte prins is, waardoor Prins besluit een gevaarlijke uitdaging aan te gaan.

Seizoen 1, Aflevering 39 - Vrienden liegen niet

4,0 1 x
Bettina is het zat dat Pinokkio altijd om haar hulp vraagt, maar in haar boosheid teleporteert ze zichzelf per ongeluk naar een gevaarlijke plek.

Seizoen 1, Aflevering 38 - Victor en de wolf

4,0 1 x
Victor rent weg van huis als zijn moeder hem dwingt viool te spelen. Maar dan komt hij diep in het bos de grote boze wolf tegen...

Seizoen 1, Aflevering 37 - Het magische duel

4,0 1 x
Pinokkio en Victor maken ruzie over welke kaart van hun magische spel sterker is: De fee of de heks. Ze proberen de echte fee en heks met elkaar te laten duelleren.

Seizoen 1, Aflevering 36 - De levensboom

4,0 1 x
Pinokkio en Bettina ontmoeten Selva, de beschermster van het Edele Bos. Ze is onder de indruk van het betoverde dorp, maar dan gaat er iets vreselijk mis met de levensboom die ze moet beschermen.

Seizoen 1, Aflevering 35 - Spinnenzitters

4,0 2 x
Pinokkio en Kasimir moeten wat klusjes doen voor de heks, maar één van haar toverdrankjes verandert Victor per ongeluk in een spin en niemand kan hem meer terug veranderen!

Seizoen 1, Aflevering 34 - Ridder Kasimir

4,0 1 x
Kasimir wil net als Somnella een echte ridder worden, maar zijn moed wordt al snel getest als het pantser van een oude ridder voor problemen zorgt.

Seizoen 1, Aflevering 33 - Honger als een oger

3,0 1 x
Als Kasimir het neefje van Roodbaard ontmoet wil hij er alles aan doen om, net als hij, een echte oger te worden!

Seizoen 1, Aflevering 32 - Een handje helpen

4,0 1 x
Victor en Koenraad hebben ruzie, dus Koenraad besluit dat Pinokkio zijn beste vriend is. Maar Pinokkio is daar niet heel blij mee.

Seizoen 1, Aflevering 31 - Nachtmerrie?! Zei er iemand nachtmerrie?

3,0 2 x
Er is een gemene kabouter in het dorp die iedereen probeert te verleiden met kristallen bollen. Als ze erin kijken komt hun grootste nachtmerrie uit. Bettina heeft hem gelukkig door en komt in actie om de kabouter en zijn valse plannen tegen te houden.
Archief