Hier Is Pony

November 2020

Seizoen 1, Aflevering 16 (Pony-bileum / Klassedier)

4,0 3 x
Annie en Pony hebben wat te vieren alleen is Annie vergeten wat precies. // Pony heeft een manier gevonden om op school te mogen komen: hij wordt klassedier.

Seizoen 1 (Politiemam / Fan Pony)

3,0 4 x
Mam gaat aan de slag als buurtwachter. // Annie probeert het verhaal wat spannender te maken.

Seizoen 1 (De spreekbeurt van pap / Schoolfeest)

3,0 6 x
Pap gaat een spreekbeurt houden voor de klas van Annie. Annie en Pony bedenken een plan om hem van zijn zenuwen af te helpen. // Niemand heeft zin in het schoolfeest en Annie en Pony maken een plan zodat het niet door hoeft te gaan.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Luide Pony / Zieke Annie)

3,0 5 x
Pony en Annie hebben last van hun tubaspelende onderbuurvrouw. // Pony wil graag samen met Annie in een speciale achtbaan maar Annie is ziek.

Seizoen 1, Aflevering 11 (10 minuten kaartjes / Tijd voor Clara)

4,0 5 x
De familie legt een Bramleybelofte af om op tijd terug te zijn voor het parkeerkaartje verloopt. // Annie en Pony willen dolgraag tijd doorbrengen met Clara maar die is telkens bezet. Pony vertrouwt het niet.
Augustus 2020

Seizoen 1, Aflevering 10 (Stoute kip / Gerry's tour)

3,0 7 x
Als Annie en Pony een kippetje vinden in een steegje halen ze een boel problemen in huis. // Gerry wil graag als gids aan de slag in het museum. Om te worden aangenomen moet zijn rondleiding wel perfect gaan.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Bezorg Pony / Magische Annie)

4,0 7 x
Annie en Pony hebben een bezorgservice in de buurt maar krijgen opeens concurrentie. // Annie en Ponie zoeken het perfecte moederdagcadeau.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Nuttig / Stampy!)

3,0 9 x
Pony wil zichzelf nuttig maken omdat hij bang is dat hij anders net als de kapotte kruiwagen bij het vuilnis belandt. // Annie blesseert zich als ze mag invallen bij het voetbalteam.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Huisdier Pony / Hondendag)

4,0 3 x
Meneer Plank verbiedt huisdieren in het complex en Annie en Pony moeten hem ervan overtuigen om dat niet te doen. // De hond van mevrouw Okaba komt bij Annie logeren maar Pony kan totaal niet met hem overweg.

Seizoen 1, Aflevering 6 (Gerry's verjaardag / Knipbeurt)

3,0 9 x
Annie wil voor Gerry de perfecte verjaardag organiseren. // Annie krijgt het dankzij Pony maar niet voor elkaar om haar haar te laten knippen.
Archief