Hip Voor Nop

Hip Voor Nop gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
25:11
Hip Voor Nop

Romy en Senna willen een outfit voor hun kampeervakantie. Ze zetten de tent dit jaar op in Nederland en vanwege het onvoorspelbare zomerweer moet de outfit natuurlijk ook tegen wind en regen bestand zijn. Aan Rosalie de uitdaging om de twee outfits te maken. Om de walk-incloset ...

Juni 2020
24:59
Beste vriendinnen Kate en Britt gaan al jaren met hun vaders naar de voetbal. Ze zijn groot Feyenoordfan. Dus aan ontwerpster Rosalie de taak om een outfit in dit thema te maken. Dat is nog best lastig, want de meiden weten heel goed wat ze wel en niet willen. De trend van deze week is tie dye. Wat dat is, leggen wij je ui...
25:07
Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat op pad om BN'er-kleding te scoren voor de walk-incloset en ze is bij Mylene en Rosan...
24:50
Inez en Yana zijn niet alleen beste vriendinnen, maar ook tweelingzussen. Hun verjaardag is midden in de zomer en daarom kunnen er nooit veel mensen komen. Maar voor hun veertiende verjaardag moet dat anders gaan. Ze gaan hun verjaardagsfeest na de vakantie geven. Daarvoor willen ze natuurlijk een extra feestelijke outfit....
Mei 2020
25:09
Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke items van de meiden en hoe de nieuwe outfits eruit komen te zien. De trend van deze wee...
25:06
Beste vriendinnen Jessea en Yasemin zitten samen op badminton. Ze willen een feestje geven voor al hun badmintonvriendinnen en daar willen ze graag een coole outfit voor. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de walk-incloset te vullen gaat Anne-Mar langs bi...
24:51
Pippa en Loes hebben binnenkort een galafeest en ze weten echt niet wat ze aan willen. Anne-Mar gaat langs om hun oude kleding op te halen, maar komt erachter dat ze niet echt gala-achtige flops (oude kleding) hebben. Aan Luka dus een behoorlijke uitdaging de kleding te gaan maken. De trend van deze week zijn streepjes. St...
24:55
Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de walk-in closet te vullen gaat Anne-Mar langs in Limburg bij Emma Keuven, bekend van...
April 2020
26:00
Olivia en Karima zijn al 12,5 jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileum-outfit om dat te vieren.
26:00
Tess en Linde hebben binnenkort een feestje. De meiden zijn gek van de jaren 80 dus ze willen graag een outfit in die stijl.
26:00
Julia en Naomi zijn allebei groot fan van Shawn Mendes. Ze willen samen naar zijn concert. Daar hoort natuurlijk een coole nieuwe outfit bij!
25:00
Lynn en Mira zijn na hun oma's en moeders de derde generatie beste vriendinnen in hun familie. Alleen wonen ze mijlen ver van elkaar. Mira in Utrecht en Lynn in Limburg.
25:00
Vriendinnen Inthe en Jasmijn hebben veel dezelfde interesses, maar zijn ook heel verschillend. Ze gaan een dagje zeilen en dat is precies waar de meiden een outfit voor willen.
Maart 2020
25:00
Beste vriendinnen Kate en Britt gaan al jaren met hun vaders naar de voetbal. Ze zijn groot Feyenoordfan. Dus aan ontwerpster Rosalie de taak om een outfit in dit thema te maken.
25:00
De superspontane vriendinnen Nindy en Julia wonen al hun hele leven tegenover elkaar. De buurt van de meiden is hecht. Ze gaan zelfs met z'n allen op vakantie. En daarvoor willen de meiden een outfit.
26:00
Nynke en Eline zijn beste vriendinnen en hebben binnenkort een concert op school voor al hun vrienden en familie. Ontwerper Rosalie gaat daarom aan de slag om een podiumoutfit te maken.
25:00
Vera en Frederique zijn al heel lang vriendinnen en hebben al veel meegemaakt. Om hun vriendschap te vieren willen zij een outfit voor het concert van Ariana Grande.
26:00
Beste vriendinnen Fiona en Erin kwamen in groep 4 bij elkaar in de klas en maakten sindsdien al veel mee. Ze doen veel leuke dingen samen en nu willen ze een nieuwe outfit om een dagje te shoppen.
Februari 2020
26:00
Beste vriendinnen Lotte en Suzi gaan binnenkort naar een echte première. De meiden zijn allebei gek op theater en acteren en vinden het dus te gek dat ze hierheen mogen. Maar wat moeten ze aan?
26:00
Niet twee maar vier vriendinnen krijgen een nieuwe outfit, gemaakt van hun oude kleding. Jazz, Mimi, Roula en Xanne vormen samen de girlband Remix.
Archief