Hoe Duur Was De Suiker

Laatste aflevering
47:25
Hoe Duur Was De Suiker

Zoals Julius Robles geconfronteerd wordt met de waarheid achter zijn huwelijk met Sarith, zo wordt Mini-Mini op haar beurt door Julius geconfronteerd met de, beperkte, keuzes die zij in het leven heeft, en de meedogenloze macht van haar ongelukkige meesteres Sarith.

Hoe Duur Was De Suiker gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
46:20
Het idee ongetrouwd en onbemind te zijn, drijft misi Sarith tot wanhoop. Daarom zoekt ze haar heil bij de meest onwaarschijnlijke huwelijkskandidaat. Intussen wordt Mini-Mini's loyaliteit tot het uiterste getest als haar liefje Caesar met geweld in hun leven komt.
48:38
Voor de jonge Rutger le Chasseur is het nieuwe bestaan in Suriname één groot onbekend en onwennig avontuur. Terwijl hij worstelt met de zeden van het koloniale leven, ziet Mini-Mini met lede ogen toe hoe misi Sarith haar pijlen juist op Rutger richt, de kersverse echtgenoot van haar stiefzus Elza.
47:04
Mini-Mini is de lijfslavin van misi Sarith, de meest begeerde jonge vrouw in Suriname. Mini-Mini droomt van een leven met slaaf Caesar, maar is bereid alles te doen om haar misi gelukkig te maken. Ook als dit een vertrek naar Europa betekent, samen met haar misi en de planter Nathan.
Archief