How To Be A Man

How To Be A Man gemist?

2020

Seizoen 2019 Aflevering 1 - Verenigde Staten

4,0 11 x
Hoe is het om een zwarte man te zijn in het diepe zuiden van de Verenigde Staten? Margriet van der Linden ontmoet vaders en zonen. Wie zijn hier de rolmodellen? Wat moet een zwarte vader zijn zoon leren, anders dan een blanke vader?
Afleveringen 2019

Zwitserland

4,0 15 x
The good, the bad and the confused guy, ze komen allemaal aan bod. Mannen worden in deze tijd gedwongen in de spiegel te kijken en na te denken over #MeToo en hun houding ten opzichte van de wereld.

Engeland

4,0 11 x
Margriet van der Linden verblijft een week bij een typisch Engelse voetbalclub. De spelers moeten er hard aan trekken, want met voetbal verdienen ze niet genoeg om van te leven.

Verenigde Staten

4,0 15 x
Hoe is het om een zwarte man te zijn in het diepe zuiden van de Verenigde Staten? Margriet van der Linden ontmoet vaders en zonen. Wie zijn hier de rolmodellen?

Servië

4,0 36 x
Hoe is het om een man te zijn in een land dat de oorlog heeft verloren? Margriet van der Linden is in Servië, waar de mannen stug en stoïcijns zijn.

Egypte

4,0 19 x
Hoe is het om een man te zijn in een land waar seks taboe is? Margriet van de Linden is in Egypte, waar seks voor het huwelijk verboden is voor vrouwen én voor mannen.

Mexico

3,0 12 x
Margriet van der Linden is in het noordelijk grensgebied van Mexico. Hoe is het om een man te zijn op een van de meest kleurrijke, maar ook gewelddadige plekken ter wereld?
Archief