In Real Life

In Real Life gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 15 - Bewoners nemen afscheid van elkaar met tranen en mooie woorden

4,0 25 x
Selim vertelt dat hij het soms best moeilijk vond om tussen niet-moslims te wonen. Mean bezichtigt een kamer in Rotterdam en de groep werkt toe naar het einde van hun samenzijn. Het afscheid is met tranen en tuiten en heel veel mooie, maar ook pittige en gemeende woorden.

Seizoen 1, Aflevering 14 - Juul zet een grote stap

3,0 18 x
Juul maakt een eind aan zijn getwijfel en zich inschrijft bij de KvK. Jeroen krijgt de groep over zich heen als hij in een onbewaakt ogenblik zijn conservatieve kijk op relaties deelt. En Eva neemt Kim mee naar het schilderatelier waar outsider art wordt gemaakt.

Seizoen 1, Aflevering 13 - Kim zit in de knoop met haar emoties

4,0 19 x
Carmen werkt aan haar toekomst. Ze probeert haar genderneutrale geboortekaartjes te slijten, maar solliciteert ook naar een bijbaan. Shen-en en Juul krijgen zangles en Kim zit in de knoop met haar emoties, nu haar vader ernstig ziek is.

Seizoen 1, Aflevering 12 - Mean vereeuwigt Eindhoven op zijn lichaam

3,0 14 x
De bewoners maken zich zorgen maken over de tweede coronagolf. Jeroen krijgt goed nieuws en voor Mean komt zijn vertrek naar Rotterdam steeds dichterbij. Hij laat daarom alvast een Eindhoven-tatoeage zetten. Voor Kim neemt het leven een dramatische wending.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Carmen breekt en deelt haar issues

3,0 17 x
Jeroen maakt zich zorgen over zijn toelatingstest voor de politieschool die voor hem van groot belang is. Carmen is in tranen en deelt haar issues met de andere bewoners. En Selim vertelt Eva waarom halal slachten voor een moslim belangrijk is.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Selim gaat vasten

4,5 29 x
Selim gaat vasten en Eva vraagt een dagje mee te doen. Jeroen belt met het goede nieuws dat hij aan de beterende hand is en geen corona heeft. Hij baalt er wel van want nu heeft hij moeten afzeggen voor een belangrijk vechtsporttoernooi.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Zorgen om mogelijke coronabesmetting

4,0 12 x
Jeroen wordt ziek en gaat in quarantaine omdat hij bang is besmet te zijn met het coronavirus. Verder wordt er een pittige discussie gevoerd over racisme.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Shen-en probeert haar dromen uit te laten komen

4,0 16 x
De vrouwelijke bewoners bespreken hun eventuele kinderwens, die niet bij iedereen leeft. Shen-en probeert haar dromen uit te laten komen door deze op te schrijven en het papier ritueel te verbranden.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Kim schakelt waarzegster in

3,0 22 x
Jeroen en Shen-en trekken naar elkaar toe tijdens een fotoshoot voor Shen-ens Instagram account. En tijdens een sessie met een waarzegster vraagt Kim zich in tranen af of de slechte band met haar vader ooit weer goed gaat komen.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Selim neemt Eva mee voor bezoek aan zijn moeder

4,0 15 x
Selim neemt huisgenoot Eva mee voor een bezoekje aan zijn moeder, die geen Nederlands spreekt waardoor Selim haar vaak bij moet staan. Ook wordt er op echt Brabantse wijze een knalfeest georganiseerd, compleet met verkleedpartij en een klein drankje.
Archief