Ingelijst

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 10 - Geert Wilders

11 x
Welke rol speelt muziek in het leven van de lijstrekkers? Radiomaker, muziekliefhebber en kunstenaar Ruud de Wild ontvangt Geert Wilders in zijn eigen atelier. Daar praat hij met hem over muziek, maar ook over zijn politieke plannen voor de komende jaren. Uiteindelijk wil Ruud weten: welke songtekst zou bijna de slogan van...

Seizoen 1, Aflevering 9 - Wopke Hoekstra

7 x
Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Wopke Hoekstra van het CDA om met hem over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Sigrid Kaag

8 x
Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Sigrid Kaag van D66 om met haar over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Jesse Klaver

3 x
Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Jesse Klaver van GroenLinks om met hem over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Lilianne Ploumen

6 x
Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Lilianne Ploumen van de PvdA om met haar over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Farid Azarkan

2 x
Ruud de Wild ontvangt Farid Azarkan van DENK om met hem over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Lilian Marijnissen

8 x
Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Lilian Marijnissen van de SP om met haar over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Gert-Jan Segers

20 x
Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Gert-Jan Segers van de ChristenUnie om met hem over politiek en muziek te praten. De ultieme songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken.

Seizoen 1, Aflevering 2

27 x
Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Esther Ouwehand van de Party van de Dieren om met haar over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken.

Seizoen 1, Aflevering 1

28 x
Ruud de Wild ontvangt Thierry Baudet in zijn eigen atelier. Daar praat hij met hem over muziek, maar ook over hun politieke plannen voor de komende jaren. Uiteindelijk wil Ruud weten: Welke songtekst zou bijna de slogan van de partij kunnen zijn? Ruud de Wild zal deze ultieme songtekst van de lijsttrekker uiteindelijk verw...
Archief