Inspector Banks

Inspector Banks gemist?

November 2019

Undertow

4,0 29 x
Banks en het team moeten een recent drama uitzoeken. Na vastberaden speurwerk, stuiten ze op een verdachte.

A little bit of heart

4,5 28 x
Een zaak start als zoektocht naar een vermist persoon, maar verandert al snel in een ontvoering voor losgeld. Banks vraagt zich af of de ontvoering met het verleden van het slachtoffer te maken heeft.

To burn in every drop of blood

3,0 33 x
Wanneer het slachtoffer van een aanval gevonden wordt in een bos, vraagt het team van Banks zich af of dit feit gerelateerd is aan de zelfmoord van een meisje uit de buurt op dezelfde plaats.
Oktober 2019

Ghosts

3,0 18 x
Student Josh Tate wordt vermoord gevonden in een ravijn. Banks en zijn team kloppen direct aan bij zijn kamergenoot Spencer, die Josh beschrijft als een rustige en teruggetrokken jongen.

Buried

4,0 20 x
Wanneer het lichaam van de vooraanstaande advocaat Anaan Kamel in een ondergrondse rivier wordt gevonden, is Marcus Layton hoofdverdachte van deze moord.

What will survive

4,0 14 x
Inspector Banks en zijn team proberen te traceren wat er met Katrin Visik is gebeurd. Deze jonge vrouw uit Estland is vermoord gevonden op een afgelegen terrein.
Juli 2019

Bad boy

4,0 37 x
Als een kennis van Banks hem zegt dat zij een pistool heeft gevonden in de slaapkamer van haar dochter, wil hij dit zelf bij haar in beslag nemen.
Juni 2019

Piece of my heart

4,0 25 x
Het team van inspecteur Allan Banks gaat op onderzoek als het dode lichaam van Matt Barber is gevonden in een vakantiehuisje dat hij tijdelijk huurde.

Wednesday's child

4,0 21 x
Het team van inspecteur Allan Banks is weer compleet nu Annie terug is van zwangerschapsverlof.
Januari 2019

Afl. 1 - Aftermath

4,0 49 x
In de stad Leeds in Yorkshire oefent een seriemoordenaar onopgemerkt zijn afgrijselijke praktijken uit. Totdat de politie de lichamen van zijn slachtoffers ontdekt.
Archief