Je Zal Het Maar Zijn

Je Zal Het Maar Zijn gemist?

Augustus 2019
46:00

Van de gebaande paden

4,0 6 x
Voor sommige mensen is de 'normale' gang van zaken niet bevredigend genoeg. Geraldine volgt drie mensen die op een eigenzinnige manier hun leven inrichten.
46:00

In de ban van schoonheid

3,0 8 x
Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen bij wie het leven in het teken van schoonheid staat.
Juli 2019
46:00

Getraumatiseerd

3,0 24 x
Soms neemt het leven zo'n schokkende wending, dat het moeilijk is om je leven nog op de rit te krijgen. Geraldine spreekt drie mensen die moeten leven met een trauma.
46:00

In de ban van seks en macht

4,0 18 x
Voor sommige mensen rijkt seksualiteit verder dan de vier muren van de slaapkamer. Deze week volgt Geraldine drie mensen die op een bijzondere manier spelen met macht en seks.
Oktober 2018
47:00

Bijzondere liefdesrelaties

4,0 9 x
Sommige mensen voelen zo'n diepe band met elkaar dat ze het gevoel hebben dat ze voor elkaar bestemd zijn. In deze aflevering volgt Geraldine drie mensen met bijzondere liefdesrelaties.
47:00

Onderdeel van een groep

3,0 20 x
Hoe uniek en eigenzinnig we ook allemaal denken te zijn, we identificeren ons graag met anderen. Geraldine volgt drie mensen die onderdeel zijn van een bijzondere groep.
46:00

In de ban van seks en macht

3,0 33 x
Voor sommige mensen rijkt seksualiteit verder dan de vier muren van de slaapkamer. Geraldine volgt drie mensen die op een bijzondere manier spelen met macht en seks.
46:00

In de ban van schoonheid

4,0 12 x
Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen bij wie het leven in het teken van schoonheid staat. Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen wiens leven in het teken ...
September 2018
46:00

Van de gebaande paden

4,0 13 x
Voor sommige mensen is de 'normale' gang van zaken niet bevredigend genoeg. Geraldine volgt drie mensen die op een eigenzinnige manier hun leven inrichten. Voor sommige mensen is de 'normale' gang van zaken niet bevredigend genoeg. Geraldine volgt drie mensen die op een eigenzinnige manier vorm geven aan hun leven. Mark vo...
Juli 2018
45:00

Sekswerkers

4,0 21 x
Sophie volgt drie mensen die hun geld verdienen met seks. Toch zijn ze alledrie geen conventionele prostituee. Sophie volgt drie mensen die hun geld verdienen met seks. Toch zijn ze alledrie geen conventionele prostituee. Boann is seks zorgverlener en sekscoach. Ze coacht mensen met een verstandelijke en lichamelijke beper...
Archief