Kerkdiensten (Eo)

Kerkdiensten (Eo) gemist?

Seizoen 2021

Seizoen 2021, Aflevering 5 - Kerstviering - het Licht is niet klein te krijgen

3,0 13 x
Ds. Anne-Meta Kobes-Gerritsen en ds. René de Reuver leiden gezamenlijk de viering vanuit de Joriskerk te Amersfoort, waaraan o.a. Sela haar muzikale medewerking verleent.

Seizoen 2021, Aflevering 4 - Kliederkerk

4,5 18 x
In Harderwijk gaat Elbert op bezoek bij de Kliederkerk. Hij ontdekt samen met de kinderen het verhaal van Kerst. Voor het laatste lied zou een trompet bezorgd worden. Gaat deze op tijd komen? Een vrolijke uitzending met muziek van Trinity, veel knutselen en het kerstverhaal.

Seizoen 2021, Aflevering 3 - Kliederkerk

3,0 20 x
Kerkdienst rond een speciaal thema of rond de feestdagen.

Seizoen 2021, Aflevering 1 - De zegen van Simeon

3,0 18 x
Simeon mocht aan het eind van zijn leven Jezus zien, de Redder van alle volken. Maria staat dan nog aan het begin van een leven met Jezus. De zegen die ze van Simeon krijgt, bevat geen zalvende woorden. Hoe treed je een toekomst tegemoet die onzeker is. Kun je daarin toch tot zegen zijn voor anderen?
Seizoen 2020

Seizoen 2020, Aflevering 19 - Kerkdienst

3,0 9 x
Daar sta je dan, Jozef, de eerste stiefvader ter wereld. In het kerstevangelie kom je nauwelijks aan bod, maar je hebt een cruciale rol. Zo was het zonder jouw droom gruwelijk misgegaan. Jozef, mogen jou beter leren kennen?

Seizoen 2020, Aflevering 18 - Kerkdienst

3,0 11 x
Kerkdienst vanuit de kapel van het dienstencentrum van de Protestantse Kerk Nederland. Aanleiding is de situatie rond het coronavirus in Nederland, waardoor veel plaatselijke kerkdiensten niet door zullen gaan.

Seizoen 2020, Aflevering 17 - Kerkdienst

3,0 9 x
Kerkdienst vanuit de kapel van het dienstencentrum van de Protestantse Kerk Nederland. Aanleiding is de situatie rond het coronavirus in Nederland, waardoor veel plaatselijke kerkdiensten niet door zullen gaan.

Seizoen 2020, Aflevering 16 - Laat liefde heersen

3,0 14 x
Kerkdienst in het kader van de themadag tegen racisme, geleid door voorganger Hedwig Komproe van New Song-gemeente Amsterdam.

Seizoen 2020, Aflevering 15 - Brood voor onderweg

4,0 10 x
Vanuit de kapel van het dienstencentrum van de Protestantse Kerk Nederland leidt ds. Arie van der Veer een korte kerkdienst, waarin liederen, gebed en een meditatie centraal staan.

Seizoen 2020, Aflevering 14 - Aan elkaar verbonden

3,0 14 x
Vanuit de kapel van het dienstencentrum van de Protestantse Kerk Nederland leidt ds. Claartje Kruijff een korte kerkdienst, waarin liederen, gebed en een meditatie centraal staan.
Archief