Koen Kampioen

Koen Kampioen gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8 - Gescout

4,5 20 x
Koen bereidt zich voor op zijn laatste selectietest voor profclub Stark maar kan zich niet goed concentreren door zijn ruzie met Niels. Zal het hem toch lukken om geselecteerd te worden?

Seizoen 1, Aflevering 7 - Paniek in de tent

3,0 26 x
De spanningen lopen hoog op als Niels niet wordt geselecteerd voor profclub Stark en Koen wel.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Valse scheids

3,0 13 x
Het team van Koen staat hoog in de competitie. Maar nu dreigen ze een beslissende wedstrijd te verliezen door een valse wegomlegging en een valse scheidsrechter. Niels verzint een list.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Witte wieven

4,0 9 x
Koen en Niels organiseren tijdens een schoolkamp een bijzondere training voor keeper Gijs maar dit loopt helemaal mis...

Seizoen 1, Aflevering 4 - De superbeker

3,0 11 x
Tijdens een zaalvoetbaltoernooi krijgen Koen en Niels ruzie met de tegenstanders. Als Niels en Aukje dan ook nog eens geblesseerd raken lijken alle kansen op de superbeker verloren.

Seizoen 1, Aflevering 3 - De brand

4,0 17 x
Het ballenhok van FC TOP ontploft tijdens een competitiewedstrijd. Koen en zijn vrienden besluiten een inzamelingsactie te houden. Maar dan doet Renske een schokkende ontdekking.

Seizoen 1, Aflevering 2 - De diefstal

4,0 17 x
Tijdens een training wordt er geld gestolen uit de kleedkamers. Koen krijgt de schuld. Hoe kan hij zijn onschuld bewijzen?

Seizoen 1, Aflevering 1 - Maxi

4,5 35 x
Koen droomt ervan profvoetballer te worden. Maar net als zijn elftal een belangrijke wedstrijd mag spelen tegen profclub Stark, wordt zijn hond Maxi aangereden.

Seizoen 1, Aflevering 8 - De finale

4,0 43 x
De grootste voetballer is klein begonnen. Koen bereidt zich voor op zijn laatste selectietest voor profclub Stark maar kan zich niet goed concentreren door zijn ruzie met Niels. Zal het hem toch lukken om geselecteerd te worden?

Seizoen 1, Aflevering 7 - Paniek in de tent

4,0 43 x
De grootste voetballer is klein begonnen. De spanningen lopen hoog op als Niels niet wordt geselecteerd voor profclub Stark en Koen wel.
Archief