Koken Met Konijnen

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 2 - Daisy en Dizzy de baardagame

3,0 1 x
Baardagaam Dizzy knapt steeds uit haar velletje, omdat ze groeit. Dat is niet altijd prettig en dus wil baasje Daisy haar verwennen met Sushi-out-of-the-box. En het terrarium krijgt ook meteen een machtige make-over!

Seizoen 2, Aflevering 1 - De troostcaviaas

4,0 1 x
Toen Gitte's ouders gingen scheiden, vrolijkten de cavia's Liza en Lena haar weer op. Het zijn dan ook echte troostcavia's. Tijd voor een ode aan de troostcavia en voor het heerlijke beest & baas baksel: The-Taking-Care-Cavia-Carrot-Cake!
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 8 - Jurre Geluk

3,0 11 x
Presentator Jurre Geluk staat altijd in de spotlight, maar zijn poes Peuk houdt niet zo van al die aandacht. Jurre is dol op zijn kat én op saucijzen broodjes. Diederik en Ayrton verwennen baas en beest met 'Vega kittige saucijzen broodjes'. Kijken of poes Peuk daar wel voor te porren is!

Seizoen 3, Aflevering 7 - Numidia

4,0 7 x
Numidia zingt, danst en presenteert , en haar 'best friend' is kat Zitroen. Die troost haar als ze verdrietig is. Numidia kun je wakker maken voor baklava. Nu maar kijken of Zitroen ook gek is op Beestenbaklava.

Seizoen 3, Aflevering 6 - André Dongelmans

4,0 4 x
André Dongelmans heeft geen huisdier maar kruipt wel in de huid van dieren in zijn werk als stemacteur. Bij het Koken met konijnen-asiel geeft hij alle konijnen een stem, en Diederik en Ayrton bakken voor iedereen verrukkelijke 'Dierendonuts'!

Seizoen 3, Aflevering 5 - Elke Achterberg

4,0 5 x
Omdat schermster Elke Achterberg dag in dag uit traint om naar de Spelen te gaan, logeert haar poes Tosti bij haar ouders. Voor het weerzien tussen baas en beest zorgen Diederik en Ayrton voor heerlijke 'Allez appelroosjes'.

Seizoen 3, Aflevering 4 - Boer Ayoub

4,0 11 x
Diederik en Ayrton gaan bij Boer Ayoub koeien aaien. Koeien worden rustig van klassieke (viool)muziek. Met z'n drieën vieren ze een pannacotta-popcornparty tussen de koeien.

Seizoen 3, Aflevering 3 - Douwe Bob

3,0 15 x
Douwe Bob is samen met PBFF (pet best friend forever) hond Tammy te gast. In het asiel gaan ze op zoek naar een metgezel voor Tammy. Ze eten met heel veel dieren Love & Shine koekjes. Zullen deze ervoor zorgen dat de vonk overspringt?

Seizoen 3, Aflevering 2 - Froukje

4,0 8 x
Diederik en Ayrton gaan langs bij zangeres Froukje en haar lievelingskip Hennie. Terwijl de Matti-macarons in de oven staan, schrijft Froukje het lied 'Liefde is voor iedereen', een ode aan de liefde.

Seizoen 3, Aflevering 1 - Sherell Martini

4,0 6 x
Sherell Martini is samen met hond Cayda te gast. Sherell en Cayda bereiden een TikTokvideo voor. Wanneer de broodjes voor de Waanzinnige-wortel-worst hotdogs in de oven staan, nemen Sherell, Cayda, Diederik en Ayrton een 'pletvideo' op.
Archief