Koken Met Konijnen

Seizoen 2
15:21

Seizoen 2, Aflevering 8 - Beesten & baas zonder huis

4,0 0 x
Wat als je een huisdier wilt, maar geen huis hebt? Ghayda woont in een asielzoekerscentrum en mag geen huisdieren. Toch zou ze het liefst de hele dag met dieren willen knuffelen. En welke dieren kunnen wel een extra knuffel gebruiken? Juist, dieren zonder huis. In het asiel wordt lekker geknuffeld onder het genot van het g...
14:55

Seizoen 2, Aflevering 7 - Huisdieren met een handicap

3,0 1 x
Hoe ga je nou om met een dier met een handicap? Aai gewoon maar lekker, ze zijn als alle andere dieren! Mikey is een blinde hond en hij is vooral stapeldol op knuffelen en lekker eten. Nou dat komt voor de bakker met overheerlijke Say-Cheese-Cakes!
15:09

Seizoen 2, Aflevering 6 - De konijnendubbeldate

4,0 5 x
Sami had twee konijnen, maar Pip liep weg en toen was Woezel alleen. Ook Valentina's konijn Sky is alleen. En één konijn is geen konijn, dus tijd voor een dubbeldierendate! Deze twee eenzame konijnen gaan live op zoek naar een nieuwe metgezel en dat alles onder het genot van heerlijke Petite-Vrienden-Voertjes.
15:57

Seizoen 2, Aflevering 5 - Verhuizende pony's

4,0 1 x
Julia's pony's moesten een paar keer verhuizen en hun vrienden achterlaten én weer nieuwe maken. Dat is niet altijd makkelijk en daarom verdienen ze wat lekkers. Met Hoe-maak-je-vrienden-tips voor alle beesten en bazen en een smakelijke taart voor alle vrienden: Clafoutis-pour-tous-les-amies!
15:09

Seizoen 2, Aflevering 4 - Bye bye bunnies

3,0 2 x
De drie konijnenvrouwtjes van Jet bleken niet allemaal vrouwtjes en toen had ze ineens veertien konijnen. Bonuspapa-konijn Snuffie heeft zo goed voor de konijnenbaby's gezorgd dat Jet hem extra wil verwennen. Diederik en Ayrton maken overheerlijke Bunny-bonbons en brengen al zingend de laatste drie babykonijntjes naar hun ...
15:01

Seizoen 2, Aflevering 3 - De grote beest & baas make-over

3,0 2 x
Daan is dol op hond Willem en bedankt hem met een relax & beautydag. Daan mag zelf ook blijven relaxen, omdat hij altijd klaar staat voor zijn gehandicapte broertje. En dus relaxen zowel baas als beest, krijgen ze een make-over en een PBFF-pizza party!
15:13

Seizoen 2, Aflevering 2 - Daisy en Dizzy de baardagaam

4,0 1 x
Baardagaam Dizzy knapt steeds uit haar velletje, omdat ze groeit. Dat is niet altijd prettig en dus wil baasje Daisy haar verwennen met Sushi-out-of-the-box. En het terrarium krijgt ook meteen een machtige make-over.
14:35

Seizoen 2, Aflevering 1 - De troostcaviaas

4,0 1 x
Toen Gitte's ouders gingen scheiden, vrolijkten de cavia's Liza en Lena haar weer op. Het zijn dan ook echte troostcavia's. Tijd voor een ode aan de troostcavia en voor het heerlijke beest & baas baksel: The-Taking-Care-Cavia-Carrot-Cake!
Seizoen 1
16:58

Seizoen 1, Aflevering 8 - Het varken met een superhart

3,0 4 x
Varken Lowiek en zijn baasje Mikki zijn te gast. Het beestje overleefde ternauwernood een hartaanval en dus is het tijd voor een feestje! De mannen bakken een 'Happy harten taart' en natuurlijk mag een cursus 'reanimeren kun je leren' niet ontbreken in deze hartverwarmende aflevering.
16:53

Seizoen 1, Aflevering 7 - De Pet-Best-Friends-Forever honden

4,0 2 x
Baasje Ercan en zijn twee honden Mylo en Yara komen langs. Zij zijn vrienden voor het leven en daarom bakken koks Diederik en Ayrton heerlijke 'Infinitybroodjes'. En als kers op de taart is er ook nog tijd voor een hartverwarmende ode aan de PBFF, PetBestFriendForever. Dus niet alleen meekoken maar ook lekker meezingen in ...
Archief