Koken Met Konijnen

Seizoen 2
15:57

Seizoen 2, Aflevering 5 - Verhuizende pony's

4,0 2 x
Julia's pony's moesten een paar keer verhuizen en hun vrienden achterlaten én weer nieuwe maken. Dat is niet altijd makkelijk en daarom verdienen ze wat lekkers. Met Hoe-maak-je-vrienden-tips voor alle beesten en bazen en een smakelijke taart voor alle vrienden: Clafoutis-pour-tous-les-amies.
15:09

Seizoen 2, Aflevering 4 - Bye bye bunnies

3,0 13 x
De drie konijnenvrouwtjes van Jet bleken niet allemaal vrouwtjes en toen had ze ineens veertien konijnen. Bonuspapa-konijn Snuffie heeft zo goed voor de konijnenbaby's gezorgd dat Jet hem extra wil verwennen. Diederik en Ayrton maken overheerlijke Bunny-bonbons en brengen al zingend de laatste drie babykonijntjes naar hun ...
15:01

Seizoen 2, Aflevering 3 - De grote beest & baas make-over

3,0 3 x
Daan is dol op hond Willem en bedankt hem met een relax & beautydag. Daan mag zelf ook blijven relaxen, omdat hij altijd klaar staat voor zijn gehandicapte broertje. En dus relaxen zowel baas als beest, krijgen ze een make-over en een PBFF-pizza party.
14:35

Seizoen 2, Aflevering 1 - De troostcaviaas

4,0 2 x
Toen Gitte's ouders gingen scheiden, vrolijkten de cavia's Liza en Lena haar weer op. Het zijn dan ook echte troostcavia's. Tijd voor een ode aan de troostcavia en voor het heerlijke beest & baas baksel: The-Taking-Care-Cavia-Carrot-Cake!
Seizoen 1
16:58

Seizoen 1, Aflevering 8 - Het varken met een superhart

3,0 0 x
Varken Lowiek en zijn baasje Mikki zijn te gast. Het beestje overleefde ternauwernood een hartaanval en dus is het tijd voor een feestje. De mannen bakken een 'happy harten taart' en natuurlijk mag een cursus 'reanimeren kun je leren' niet ontbreken.
16:53

Seizoen 1, Aflevering 7 - De Pet-Best-Friends-Forever honden

4,0 0 x
Baasje Ercan en zijn twee honden Mylo en Yara komen langs. Zij zijn vrienden voor het leven en daarom bakken koks Diederik en Ayrton heerlijke 'infinitybroodjes'. En als kers op de taart is er ook nog tijd voor een hartverwarmende ode aan de PBFF, PetBestFriendForever. Dus niet alleen meekoken maar ook lekker meezingen in ...
16:55

Seizoen 1, Aflevering 6 - Het dakloze konijn zonder tanden

3,0 1 x
Jenna komt samen met het tandeloze konijn Kwibus op bezoek. Dit beestje woont in het asiel waar Jenna's ouders werken. Het kookduo bakt heerlijke konijnenkoekhuisjes én zoekt een nieuw thuis. Home-cooking dus eigenlijk.
16:55

Seizoen 1, Aflevering 5 - De poes die plastic eet

3,0 5 x
Baasje Tristan en zijn poes Koda zijn te gast. Dit beestje lust graag plastic. Dat klinkt misschien grappig maar het is natuurlijk helemaal niet gezond. Terwijl het gerecht 'catchy cat balls' in de oven staat trakteren koks Diederik en Ayrton, Tristan op een kattenexpert. Zij geeft tips en tricks zodat poes Koda gezond kan...
16:58

Seizoen 1, Aflevering 4 - De geredde Franse hamsters

3,0 0 x
Baasje Charissa komt bij Diederik en Ayrton langs met haar vier hamsters. Zij zijn gered uit een verlaten schuur in Frankrijk en daarom zelfs nog een beetje wild. Als de appeltaartjes in de oven staan, geeft een hamsterexpert tips: hoe krijg je je hamster tam?
16:32

Seizoen 1, Aflevering 3 - De geadopteerde hond

3,0 4 x
Quan en zijn geadopteerde hond Shadow komen op bezoek. Terwijl baas en beest zich vermaken op de waterfiets, duiken koks Diederik en Ayrton de Spaanse keuken in en maken overheerlijke 'tapas para perros y humanos'. Voeg daar nog een Spaanse ode voor hond Shadow aan toe en het recept swingt de pan uit. Olé!
Archief