Koppensnellers

Koppensnellers gemist?

2020

Seizoen 1 Aflevering 8 - De nieuwe waarheid

3,0 32 x
Dana neemt afstand van haar eigen immorele beleid en besluit een integer journalistiek platform op te richten; De Nieuwe Waarheid. Als de redactie daarachter komt, besluiten ze tot Dana's verrassing om haar te steunen in haar strijd met de commerciële Amerikaanse zoekmachine. In het heetst van die strijd wordt Dana gebeld ...

Seizoen 1 Aflevering 7 - Het verraad

3,0 13 x
Als oud-burgemeester Fons in De Courant publiekelijk wordt ontmaskerd als gewetenloze zakkenvuller, raakt Dana ervan overtuigd dat haar meedogenloze zwager haar echtgenoot Henk tot zelfmoord heeft gedreven. Ze hoopt de inmiddels wanhopige Lucas te bereiken door hem de waarheid over het verleden te onthullen. Als Lucas met ...

Klokkenluiders

4,0 16 x
Het samenwonen van Dana en Lucas is geen succes. Emmeke's poging moeder en zoon te verzoenen mislukt.

Deal or no deal

3,0 20 x
Dana schrikt enorm als Lucas door een van haar journalisten verdacht wordt van bouwfraude.

De ziekte

3,0 17 x
Door publicatie in De Courant van het artikel van sterjournalist Pierre steekt rechtsextremisme de kop op in Regtvoorde en wordt Dana's zwager Fons gedwongen op te stappen als burgemeester.

De varkensopstand

3,0 8 x
Dana komt voor een groot dilemma te staan, als de door haar binnengehaalde sterjournalist Pierre een artikel schrijft waardoor het moskeeproject van Lucas in de problemen zou kunnen komen.

Emmeke

4,0 15 x
Terwijl Dana dankzij een geheime deal met een Amerikaanse zoekmachine de winstcijfers van De Courant opstuwt naar spectaculaire hoogten, biedt ze haar schoondochter Emmeke een baantje aan.

De terugkeer

3,0 12 x
Als keiharde zakenvrouw Dana gediagnosticeerd wordt met een levensbedreigende ziekte, komt ze terug naar Nederland om de getroebleerde band met haar zoon Lucas te herstellen.
Archief