Kwartier Van Het Dier - Corona Edition

Kwartier Van Het Dier - Corona Edition gemist?

Seizoen 1

Vandaag 18:35 - Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 11 x
In de studio: Boeba, de reuzenslak. Tim den Besten gaat op bezoek bij een moeder en dochter die elektronische nepdieren doneren aan eenzame ouderen. Maar wil oma Roma eigenlijk wel zo'n elektrische poes hebben? Ook gaat Tim langs bij een ontsnapte varaan.

Vandaag 18:35 - Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 9 x
In de studio: Fuleco, het eigenwijze gordeldier. Tim den Besten gaat op bezoek bij ganzenstiefmoeder Yvonne, die drie verlaten ganzeneieren vond. De gansjes zijn inmiddels oud genoeg om uit huis te gaan. Ook bezoekt hij een politiebureau met een eigen politiepoes.

Vandaag 18:35 - Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 17 x
In de studio: Bas de slang! Tim den Besten gaat aquajoggen met paard Kendall, die moeilijk opvoedbaar is. Ook gaat hij videobellen met de beroemde alpaca Moushi, die meer dan 32.000 volgers heeft op Instagram.

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 4 x
In de studio: Tesso, de ontsnapte varaan! Tim den Besten doet verslag van nieuwsgierige ezels die kwetsbare ouderen opvrolijken. Ook gaat hij langs bij Dominique, baasje van drie fretten. Tim gaat zwemmen met de fretten.

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 3 x
In de studio: Gizmo, de pup met één oog! Tim den Besten gaat langs bij een blind meisje dat tijdens de lockdown een paard heeft gekregen. En hij bezoekt de egelopvang in Papendrecht. Er wordt een egeltje vrijgelaten in de achtertuin.

Seizoen 1, Aflevering 1

3,0 7 x
In de studio: de papegaaienpartners Menthe en Nova! Tim den Besten bezoekt een giraffenfanaat die eindelijk oog in oog staat met haar lievelingsdier. En hij bezoekt puppy Meis, die helemaal in de war is door corona.
Archief