Last Family Standing

Last Family Standing gemist?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 8

3,0 3 x
De laatste drie overgebleven families strijden voor een plek in de finale, waarin maar plek is voor twee. In de final race komen de vier elementen, tactiek en survival skills allemaal samen. Welke familie doorstaat de test en wordt de Last Family Standing?

Seizoen 2, Aflevering 7

4,0 3 x
De laatste loodjes zijn het zwaarst, zeker als je de families te horen krijgen dat één familie naar huis moet. Ze worden tot het uiterste gedreven in het luchtspel waar het aankomt op perfecte samenwerking.

Seizoen 2, Aflevering 6

4,0 3 x
Slechts uitgerust met de minimale bagage en een basispakket voedsel gaan de gezinnen overleven. De sfeer hooghouden is hierbij een belangrijke skill. Alle families gaan optreden met een eigen lied over de ander. Otja overweegt een disstrack.

Seizoen 2, Aflevering 5

3,0 4 x
De families hebben allemaal een taak in de wildernis, maar de rollen worden omgedraaid en dat valt niet mee. Ook maken de families zich op voor de spannende aarde proef.

Seizoen 2, Aflevering 4

3,0 6 x
De families maken zich gereed voor een mooi aangekleed diner voor Emma. Maar hoe leg je een genodigde gast in de watten als eten schaars is en je met minimale middelen midden in de wildernis zit?

Seizoen 2, Aflevering 3

4,0 1 x
Slechts uitgerust met de minimale bagage en een basispakket voedsel gaan de gezinnen overleven. Alsof dat al niet uitdagend genoeg is, krijgen de families ook de zorg voor een geit. Bij de familie Klassens gaat dit volledig mis, maar in de vuurproef tegen de andere families krijgen ze de kans om het goed te maken.

Seizoen 2, Aflevering 2

4,0 4 x
De families worden overvallen door een enorme wolkbreuk en de familie Schönberger moet alle zeilen bijzetten om het hele gezin aan boord te houden.

Seizoen 2, Aflevering 1

4,0 8 x
Dit keer gaan alle families de strijd met elkaar aan en niet alle gezinnen zullen de finale halen. Welk gezin kan het beste samenwerken en wint de meeste punten bij de opdrachten?
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 8 x
Na veertien dagen overleven, zien de families elkaar weer in de finale. Wie heeft zich het beste staande gehouden in de wildernis en mag zich The Last Family noemen?

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 12 x
De eerste finale-opdracht staat om de hoek en de families beseffen zich maar al te goed dat er flink geknokt moet worden. Gelukkig weten ze, na dagen met elkaar te hebben doorgebracht, maar al te goed wat ze aan elkaar hebben. Maar ze weten ook dat de laatste loodjes het zwaarst wegen.
Archief