Last Family Standing

Laatste aflevering
Last Family Standing

De laatste drie overgebleven families strijden voor een plek in de finale, waarin maar plek is voor twee. In de final race komen de vier elementen, tactiek en survival skills allemaal samen. Welke familie doorstaat de test en wordt de Last Family Standing?

Last Family Standing gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
De laatste loodjes zijn het zwaarst, zeker als je de families te horen krijgen dat één familie naar huis moet. Ze worden tot het uiterste gedreven in het luchtspel waar het aankomt op perfecte samenwerking.
Slechts uitgerust met de minimale bagage en een basispakket voedsel gaan de gezinnen overleven. De sfeer hooghouden is hierbij een belangrijke skill. Alle families gaan optreden met een eigen lied over de ander. Otja overweegt een disstrack.
De families hebben allemaal een taak in de wildernis, maar de rollen worden omgedraaid en dat valt niet mee. Ook maken de families zich op voor de spannende aarde proef.
De families maken zich gereed voor een mooi aangekleed diner voor Emma. Maar hoe leg je een genodigde gast in de watten als eten schaars is en je met minimale middelen midden in de wildernis zit?
Slechts uitgerust met de minimale bagage en een basispakket voedsel gaan de gezinnen overleven. Alsof dat al niet uitdagend genoeg is, krijgen de families ook de zorg voor een geit. Bij de familie Klassens gaat dit volledig mis, maar in de vuurproef tegen de andere families krijgen ze de kans om het goed te maken.
De families worden overvallen door een enorme wolkbreuk en de familie Schönberger moet alle zeilen bijzetten om het hele gezin aan boord te houden.
Dit keer gaan alle families de strijd met elkaar aan en niet alle gezinnen zullen de finale halen. Welk gezin kan het beste samenwerken en wint de meeste punten bij de opdrachten?
Seizoen 1
Na veertien dagen overleven, zien de families elkaar weer in de finale. Wie heeft zich het beste staande gehouden in de wildernis en mag zich The Last Family noemen?
De eerste finale-opdracht staat om de hoek en de families beseffen zich maar al te goed dat er flink geknokt moet worden. Gelukkig weten ze, na dagen met elkaar te hebben doorgebracht, maar al te goed wat ze aan elkaar hebben. Maar ze weten ook dat de laatste loodjes het zwaarst wegen.
De vier families overleven tot nu toe met minimale middelen in de wildernis. Hoe verder de families komen, hoe zwaarder het wordt. Ze zijn hard aan het knokken om de punten met de opdrachten binnen te halen, maar deze strijd veroorzaakt steeds meer frictie binnen de teams. Bij de familie Ras barst de bom. Houden ze dit avo...
Nu de eerste week erop zit, wordt de balans opgemaakt. Welke familie heeft het hoogste energielevel? Voor de familie Ras is het even schrikken als Maicah onwel wordt, lukt het ze om hun Last Family Standing avontuur voort te zetten? Ook is het weer tijd om te wisselen van kamp.
Vier families overleven veertien dagen in de wildernis van Kroatië. Ze trekken langs kampen die in het teken staan van de vier elementen. Met opdrachten kunnen ze punten verdienen. Maar de belangrijkste taak die ze hebben is het op peil houden van hun energielevel. Wie wordt de Last Family Standing?
Het is tijd om van kamp te wisselen en dat is voor sommigen geen korte oversteek. De familie Magh ontdekt tijdens deze wissel dat ze in beide kampen wel heel dicht in de buurt van wilde dieren zitten. Ook de honger slaat toe, maar de één gaat daar anders mee om dan de ander.
De eerste nacht zit erop en de families beginnen aan hun eerste opdrachten. Wie haalt de meeste punten? En hoe gaan ze om met de verveling die nu al toeslaat?
De familie Ras krijgt in het vuurkamp meteen met wilde dieren te maken en familie Magh ontdekt al allerlei dierensporen. Familie Janssen maakt zich klaar voor een kille nacht in de grimmige grot en familie Werps voelt zich al helemaal thuis in de natuur.
Archief