Last Resort

Last Resort gemist?

Januari 2018

Blue water

3,0 38 x
Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

Controlled flight into terrain

3,0 27 x
Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

Damn the torpedoes

4,0 20 x
Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-verrader de opdracht om Marcus te vermoorden.

The pointy end of the spear

3,0 19 x
Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt bijna een oorlog. Onder leiding van Prosser dreigt de bemanning het bevel kwaadsc...

Big Chicken Dinner

3,0 19 x
Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gevaarlijk spel met CIA-agent Booth.

Cinderella liberty

3,0 19 x
De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijzeld door de Pakistaanse admiraal Safir Ahsan. Die eist van Marcus dat hij een kernra...

Nuke it out

3,0 16 x
Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanningsleden van de USS Colorado.

Another fine navy day

4,0 21 x
Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eiland kwetsbaar. Voor de commando's is dat het ideale moment om aan te vallen.

Skeleton crew

3,0 23 x
Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering op andere gedachten te brengen. Sophie ontdekt dat een belangrijk sonarsysteem van ...

Voluntold

4,0 35 x
Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfront richting het eiland verstuurt, moeten Marcus en Sam opnieuw muiterij zien te voor...
Archief