LEGO Friends: Girls On A Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Seizoen 1

The artist's way

3,0 8 x
Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 20 - Herinneringen maken

3,0 10 x
De meiden maken zich klaar om het oerwoud te verlaten en beseffen zich dat ze nog heel veel willen doen. Mia leert een olifant een speciale handdruk. Emma leert de dieren schilderen en Andrea beseft zich dat haar stem de dieren kalmeert.

Seizoen 3, Aflevering 19 - Plonsfuif

4,0 18 x
De meiden zijn vastberaden om JD een normale dag te bezorgen. Olivia beseft dat dit het moment is om de dingen in te halen die zij zelf heeft gemist. De meiden geven 's avonds een feestje in het waterpark zodat JD niet gezien wordt, maar de Rad Dads zijn ineens ook van de partij.

Seizoen 3, Aflevering 18 - Welkom in het oerwoud

3,0 11 x
Andrea en Luca de olifant vinden het moeilijk om aan het oerwoud te wennen. De meiden en River proberen ze te helpen. Shyela zorgt dat ze het oerwoud anders gaan zien en kent natuurlijke geheimen die echt iets voor Andrea zijn.

Seizoen 3, Aflevering 17 - Mount Heartmore

4,0 14 x
Andrea gaat de bergen in om een muziekvideo op te nemen. Ondertussen is dokter Alvah op zoek naar een metaal dat sterker is dan titanium. Andrea valt ineens in een gat en is in de war als ze alleen maar groene heuvels ziet. Ze vraagt de meiden om haar te helpen.

Seizoen 3, Aflevering 16 - Gejaagd door de wind

3,0 14 x
Emma verdwaalt in het oerwoud met Ethan. Angus, die aan de andere kant van het eiland zit met Donna en Shyela, zegt dat ze moeten blijven waar ze zijn.Terwijl iedereen gaat schuilen in de kelder beseffen Emma en Ethan dat dit geen normale regenbui is...

Seizoen 3, Aflevering 15 - De juiste plek

4,0 16 x
Emma heeft een mysterieuze allergie en is bang dat het misschien door Chico komt. Olivia doet haar best om een astronaut te worden. Haar vader is trots maar is vooral te spreken over haar liefde voor techniek.

Seizoen 3, Aflevering 14 - Kunstwerk of fabel

3,0 10 x
Terwijl Mia zich verdiept in het leven van een olifant, vinden haar vrienden een verborgen tempel van een oeroude volksstam. Ze vinden een oeroud kunstwerk. Nadat er vreemde dingen gebeuren als ze terug zijn, is Andrea er van overtuigd dat de pot vervloekt is.

Seizoen 3, Aflevering 13 - Op gevoel

3,0 7 x
Emma stuurt een zelfportret naar Pierre Francois Jean Claude Louis Gerard om bij hem in Parijs te mogen studeren. Dr. Alvah heeft info nodig voor haar emotie-onderdrukker. Ricky en Joey proberen dat bij Emma te halen.

Vrije vogel

3,0 8 x
De meiden gaan kamperen zodat Mia de vogelbescherming kan helpen om de Blauwe Kroonpapegaai te vinden. Ze komen Camelia Flairheart tegen, een verdwenen piloot. De meiden zijn onder de indruk van haar huis in het oerwoud. Camelia mist haar familie, dus de meiden helpen haar om weer thuis te komen.
Archief