Leo & Tijg

Leo & Tijg gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 14 - Een geschenk van de geest van de taiga

3,0 6 x
Er duikt een gemene rode wolf op in de taiga. Leo en Tijg komen in een gevaarlijke situatie terecht, maar gelukkig schiet Cuba hen te hulp.

Seizoen 1, Aflevering 25 - Cuba is verliefd

3,0 3 x
Cuba wordt verliefd, maar weet niet zo goed wat hij moet doen. Leo en Tijg proberen hem te helpen het hart van zijn vriendinnetje te veroveren.

De taiga wachters

3,0 8 x
Leo en Tijg vormen samen een team om de bewoners va de taiga te helpen. De marters zijn jaloers en doen er alles aan om de vrienden dwars te zitten.

Het mysterie van het verbrande woud

3,0 3 x
Een groot deel van de taiga is afgebrand, inclusief de boom van baby eekhoorn Marty. Leo en Tijg schieten Marty te hulp.

Het zonnevolk

3,0 3 x
Leo denkt dat hij de uitverkorene is van het zonnevolk en dat de zon alleen naar hem zal luisteren. De vrienden gaan op zoek naar de zonnesteen.

Dat brengt ongeluk

3,0 5 x
Leo, Tijg en Cuba spelen in het woud als er plotseling een zwarte kikker op Cuba springt. Spike zegt dat de zwarte kikker ongeluk brengt en onze vrienden worden bang.

Seizoen 1, Aflevering 20 - Het piratenschip

4,0 4 x
Leo, Tijg en Mila hebben een schip gemaakt op een boom en spelen zeevaarders. De jaloerse marters willen het schip kapen.

Seizoen 1, Aflevering 19 - Verloren inspiratie

3,0 6 x
Ooievaar Theodor is zijn inspiratie kwijt is en kan geen liedjes meer schrijven. Leo en Tijg besluiten Theodor te helpen zijn inspiratie terug te vinden.

Seizoen 1, Aflevering 18 - Een vondeling

3,0 5 x
Leo en Tijg ontfermen zich over een jonge schildpad. Ze willen hem graag bij zich houden in de taiga, maar de schildpad blijkt een waterdier te zijn en dat is even wennen voor onze vrienden.

Seizoen 1, Aflevering 17 - Weg met de vogels

4,0 5 x
Leo en Tijg komen terecht in een strijd tussen de marters en de vogels.
Archief