Let's Talk About Sex

Let's Talk About Sex gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 3

Verlopen 4,0 27 x
Wat verstond men onder 'normaal' in oude video's van seksuele voorlichting en hoeveel is er ondertussen veranderd?

Seizoen 1, Aflevering 2

Verlopen 4,5 42 x
Hoe gaat seksuele voorlichting om met de daadwerkelijk daad en alle bagage die daarbij komt kijken: van tips over seksposities tot twijfelachtig advies over anticonceptie.

Seizoen 1, Aflevering 1

Verlopen 3,0 28 x
De cast kijkt hoe seksuele voorlichting omgaat met de basis van biologie, van menstruatie tot de regels van voortplanting en de uitdagingen van masturbatie.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Gent, België

4,0 7 x
Lieve Blancquart blijft in België om te onderzoeken hoe het gesteld is met seksueel geweld in haar thuisstad Gent. Ze gaat mee op pad met de zedenpolitie, volgt enkele activisten tijdens een nachtelijk offensief en praat met verschillende slachtoffers én daders.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Reykjavik, IJsland

4,8 79 x
Hoe zou het zijn om een genderneutraal leven te leiden? Lieve Blancquaert reist naar IJsland, het meest gendergelijke land ter wereld. Er gaat een nieuwe wereld voor haar open, eentje waar vrouwelijke priesters preken, mannen in de breiclub zitten en thuisblijven voor de kinderen.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Lagos, Nigeria

4,7 34 x
Lieve Blancquaert wil weten wat de impact is van geld op relaties tussen mannen en vrouwen en reist naar Lagos, het economische hart van Afrika. Een relatie lijkt er een transactie te zijn en er wordt veel vreemdgegaan. Er wordt dan ook overal relatietherapie aangeboden.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Riyad, Saudi-Arabië

4,0 25 x
Saudi-Arabië zat lang op slot, zeker voor buitenlandse journalisten. Toch wil Lieve Blancquaert er gaan praten over liefde, relaties en seks, wat nog altijd taboe is. Ze reist naar Riyad en ontdekt daar dat mannen en vrouwen er in compleet gescheiden werelden leven.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Rio de Janeiro, Brazilië

4,5 68 x
Veel Brazilianen zijn geobsedeerd door schoonheid, maar wat is de impact van die lichaamscultuur op de relaties tussen mannen en vrouwen? Lieve Blancquaert reist af naar de stranden van Rio de Janeiro en volgt er een aantal vrouwen die alles over hebben voor dat perfecte lichaam.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Bangkok, Thailand

4,0 50 x
Thailand staat bekend als een paradijs voor transgender personen, maar is dat ook echt zo? Lieve Blancquaert reist naar Bangkok en spreekt met een groot aantal van hen om te ontdekken dat er een groot verschil blijkt te zijn tussen tolereren en accepteren.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Tokyo, Japan

4,3 42 x
In Japan is meer dan de helft van de jongeren vrijgezel. Jongens zijn verlegen en meisjes veeleisend en hierdoor vinden ze elkaar niet meer. Lieve Blancquaert reist naar Tokio en ontmoet er verschillende mensen die vastzitten in hun zoektocht naar een partner.
Archief