Make-Up Cup

Make-Up Cup gemist?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 8 - Make-up Cup

3,0 7 x
In de zenuwslopende finale strijden de kandidaten om de titel 'Beste jonge make-up artiest van Nederland' en moeten ze Nikkie nog één keer overtuigen met hun technische en creatieve skills. Gelukkig staan ze er niet alleen voor. Nikkie wordt bijgestaan door gastjurylid Envy Peru.

Seizoen 2, Aflevering 7 - Make-up Cup

4,0 7 x
In de halve finale strijden de kandidaten voor een plek in de grote finale. Met griezelig goede Halloween-looks staat Nikkie voor een lastige taak: wie worden de finalisten en wie verlaat op het laatste moment de competitie? Nikkie wordt bijgestaan door gastjurylid Nienke Plas.

Seizoen 2, Aflevering 6 - Make-up Cup

4,0 4 x
Twee beauty opdrachten. Meerdere kandidaten gaan voor goud in hun look. Nikkie wil nu echt gewaagde looks zien en laat dat merken bij de beoordeling. Nikkie wordt bijgestaan door gastjurylid Holly Mae Brood.

Seizoen 2, Aflevering 4 - Make-up Cup

3,0 2 x
In een TikTok-challenge laten de kandidaten zien hoe ze hun gezicht tot ware emoji transformeren. En Nikkie wordt steeds strenger. Ieder detail telt mee in de beoordeling en dat leidt tot een onverwachte ontknoping. Nikkie wordt bijgestaan door gastjurylid Stefania.

Seizoen 2, Aflevering 3 - Make-up Cup

3,0 2 x
Met YouTuber Alice Olsthoorn in de studio, ontsnappen de kandidaten even aan de werkelijkheid. En ze toveren de meest kleurrijke fantasielooks op hun gezicht in het thema Alice in Wonderland.

Seizoen 2, Aflevering 2 - Make-up Cup

4,0 4 x
Deze week test Nikkie de kandidaten op hun kennis van lip-make-up. En dat levert bij de 1 een beter resultaat op dan bij de ander. En in de studio laten de kandidaten in hun look zien wie ze echt zijn. Nikkie wordt deze week bijgestaan door gastjurylid Romy Monteiro.

Seizoen 2, Aflevering 1 - Make-up Cup

4,0 6 x
De tien kandidaten komen in de make-upstudio en maken kennis met Nikkie. De kandidaten moeten direct hun beste creatie laten zien, want al aan het eind valt de eerste kandidaat af. Nikkie wordt dit keer bijgestaan door gastjurylid Victor Mids.

Seizoen 2, Aflevering 5 - Make-up Cup

3,0 13 x
De kandidaten kruipen in de huid van iemand, namelijk hun superheld. Nikkie en gastjurylid Carlo Boszhard beoordelen de looks en zijn streng maar rechtvaardig.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8

3,0 8 x
In de finale wordt Nikkie de Jager bijgestaan door Davina Michelle.

Seizoen 1, Aflevering 7

4,0 8 x
Deze keer wordt Nikkie bijgestaan door gastjurylid Miljuschka Witzenhausen.
Archief