Masterchef Australië Junior

Laatste aflevering
44:04
Masterchef Australië Junior

Seizoen 3, Aflevering 14 van Masterchef Australië Junior is toegevoegd op dinsdag 25 januari 2022. Masterchef Australië Junior is een spelprogramma bij NET 5. Sinds 2022 is het programma beschikbaar.

Masterchef Australië Junior gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
43:51
Tijdens de grote finale van vandaag wordt een uitzonderlijke kok gekroond tot Junior MasterChef 2020 van Australië, met een enorme prijs van 25.000 dollar.
43:27
In de snelkookproef van vanavond moeten de deelnemers de citroen-meringuetaart van Kirsten Tibballs namaken. De drie beste gerechten sturen hun minimakers naar de finale, de anderen gaan naar huis.
43:48
De deelnemers moeten een stuk fruit vrucht of groente laten schitteren in hun gerecht. Als ze fruit kiezen, moeten ze een hartig gerecht maken en als ze een groente kiezen, een zoet gerecht.
43:52
Curtis Stone zet de mystery box van vanavond neer die in het teken van de aardappel staat. De deelnemers strijden om een plaats in de halve finale door een zoet of hartig gerecht te maken met heerlijke piepers.
44:10
De deelnemers gaan de MasterChef Kitchen binnen en ontdekken een winterwonderland. Vandaag trotseren de junior MasterChefs de kou in een eliminatie-uitdaging van twee ronden.
43:18
De deelnemers hebben 60 minuten de tijd om een gerecht te maken met handgetrokken noedels gemaakt door Mr X. De beste twee noedelgerechten zullen hun makers beschermen tegen de eliminatie.
43:45
De deelnemers arriveren in de MasterChef-keuken voor een mystery box-uitdaging van niemand minder dan MasterChef Australia-winnaar Emelia Jackson.
43:29
Morgan Hipworth van Bistro Morgan onthult dat de deelnemers hun eigen topping en vulling voor donuts zullen maken. De twee gerechten die de minste indruk maken, zullen hun makers naar huis sturen.
43:31
De deelnemers moeten samen met jurylid Andy koken, maar zonder recept. De twee koks met de gerechten die het dichtst bij die van Andy komen, krijgen immuniteit bij de volgende eliminatie.
43:50
De deelnemers komen de MasterChef-keuken binnen en geven een kreet van verrukking als ze een gigantische mystery box zien zonder juryleden in zicht.
43:35
Seizoen 3, Aflevering 3 van Masterchef Australië Junior is toegevoegd op woensdag 5 januari 2022. Masterchef Australië Junior is een spelprogramma bij NET 5. Sinds 2022 is het programma beschikbaar.
44:11
Seizoen 3, Aflevering 2 van Masterchef Australië Junior is toegevoegd op dinsdag 4 januari 2022. Masterchef Australië Junior is een spelprogramma bij NET 5. Sinds 2022 is het programma beschikbaar.
43:26
Seizoen 3, Aflevering 1 van Masterchef Australië Junior is toegevoegd op maandag 3 januari 2022. Masterchef Australië Junior is een spelprogramma bij NET 5. Sinds 2022 is het programma beschikbaar.
Archief