Mijn Beste Vriend Marlon

Mijn Beste Vriend Marlon gemist?

Seizoen 1

Logeerpartij

4,0 36 x
Op school gaat het over het thema vriendschap. Wanneer is iemand een goede vriend? En is Hugo nog wel Marlons beste vriend?

De winkeldief

3,0 13 x
Hugo en Marlon zijn met Hugo's moeder in het winkelcentrum. Marlon neemt per ongeluk een taekwondoband mee. In het winkelcentrum wordt vervolgens gezocht naar de dief.

De zwemles

2,3 12 x
Marlon en zijn klas gaan naar het zwembad, maar Sander blijkt niet te kunnen zwemmen. Hij durft dit niet te vertellen en Marlon probeert hem te helpen.

Hugo + Alice

3,0 39 x
Hugo is verliefd op Alice. Marlon belooft dit geheim te houden, maar dat gaat niet helemaal volgens plan.

Pablo

3,0 6 x
Hugo en Marlon passen op de kanarie van Hugo's oma. Binnen de kortste keren is Pablo echter gevlogen.

De bezemkast

3,5 3 x
Hugo en Sander treiteren elkaar tijdens de gymles. Sander pakt Hugo's pet af en uit wraak sluit Hugo hem op in een bezemkast. Marlon vindt dat Hugo de deur weer open moet maken, maar hij is de sleutels kwijtgeraakt.

De weddenschap

4,0 9 x
Hugo en Sander gaan een weddenschap aan. Helaas voor Hugo verliest hij en moet hij zijn nieuwe fiets afstaan.

Hugo's verjaardag

3,0 13 x
Marlon laat het cadeau dat hij voor de verjaardag van Hugo gekocht heeft in de rivier vallen en komt te laat op het feestje. Hugo wil niet uit zijn kamer komen en Marlon druipt teleurgesteld af.

De snoek!

4,0 6 x
Sander wil op school een door hemzelf gevangen reuzensnoek laten zien, maar zijn verhaal valt door toedoen van Marlon en Hugo in het water.

De nieuwe jongen

3,0 3 x
Nieuweling Sander komt in de klas naast Marlon te zitten en hier is Hugo helemaal niet blij mee. Als Marlon Sander rondleidt op school en Sander onaardige dingen over Hugo zegt, slaat de vlam in de pan.
Archief