Miss Marple

Laatste aflevering
1:47:06
Miss Marple
20 x

Seizoen 2, Aflevering 4 - Nemesis

Miss Marple ontvangt een brief met wat cryptische aanwijzingen. Ze wordt op een missie gestuurd om de naam van iemands dode zoon te zuiveren. Ze krijgt een kaartje om mee te gaan met een tour langs historische huizen en langzamerhand leert ze het mysterie te doorgronden.

Seizoen 2
1:48:09

Seizoen 2, Aflevering 3 - At Bertram's Hotel

25 x
Miss Marple logeert in een chique hotel in Londen. Daar is niets wat het lijkt. Miss Marple stuit op valse identiteiten, corruptie, diefstal en... moord.
1:46:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Sleeping Murder

6 x
De pasgetrouwde Gwen denkt dat het spookt in haar huis. Al snel blijkt dat ze last heeft van flashbacks: als kind was ze in het huis getuige van de moord op haar stiefmoeder. Miss Marple raadt Gwen aan om het verleden te laten rusten. Als ze toch besluit met haar echtgenoot op zoek te gaan naar de waarheid, komt haar leven...
1:36:31

Seizoen 2, Aflevering 1 - The Murder At The Vicarage

25 x
Een kolonel is doodgeschoten in de werkkamer van de plaatselijke dominee. Er zijn veel verdachten en de politie besluit de hulp in te roepen van Miss Marple. Zij ontdekt dat de vrouw van de kolonel een affaire had en de kolonel door veel mensen gehaat werd.
Seizoen 1
2:36:41

Seizoen 1, Aflevering 4 - A Murder Is Announced

39 x
In de krant staat een mysterieus bericht, dat een aantal nieuwsgierige dorpelingen lokt naar het huis van Miss Blacklock. Daar zijn ze getuige van een moord.
2:23:47

Seizoen 1, Aflevering 3 - The Body In The Library

34 x
In de bibliotheek van Miss Marples buren, kolonel Bantry en zijn vrouw, is een dood meisje aangetroffen. Het onderzoek van Miss Marple leidt naar een badplaats en de wanhopige familie van een rijke, oude man.
1:34:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - The Moving Finger

4 x
In het lieflijke dorpje Lymston ontvangen meerdere bewoners anonieme haatbrieven. Het wordt ernstig als een van de ontvangers van zo'n brief zelfmoord pleegt. Miss Marple wordt gevraagd om uit te zoeken wie de brieven verstuurt. Het duurt niet lang voordat er weer een dodelijk slachtoffer valt.
1:41:47

Seizoen 1, Aflevering 1 - A Pocketful Of Rye

38 x
Miss Marple krijgt een brief van een dienstmeisje. Ze vraagt om hulp, want de rijke zakenman voor wie ze werkt, is vermoord, net als zijn vrouw. Als Miss Marple arriveert, is er net een derde moord gepleegd. Miss Marple gaat gedreven op zoek naar de moordenaar en laat zich leiden door een oud kinderrijmpje.
Archief