Missie Aarde

Missie Aarde gemist?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 6 - Contact

4,0 1 x
Harold gaat met de VUT en Reibek wordt gevraagd een afscheidsspeech voor te bereiden. De minister meldt dat ze mogelijk contact zullen verliezen doordat de Tasman op het punt staat door de tien miljoen kilometer grens te gaan. Bram vraagt de bemanning wie er met hem mee door wil.

Seizoen 2, Aflevering 5 - Stuurloos

3,0 4 x
Wanneer alles uitvalt op de Tasman en het schip stuurloos blijkt, gaat Reibek dieper het schip in om het defect te lokaliseren. Het noodprotocol treedt in werking. De bemanning zit bij elkaar om een kampvuur en probeert de moed erin te houden. Brechtje is helemaal klaar met de Russische wijsheden van Svetlana.

Seizoen 2, Aflevering 4 - Wormgat

4,0 2 x
Als de Tasman een wormgat nadert krijgt iedereen een opfriscursus over dit fenomeen. De bemanning maakt zich ondertussen zorgen over de slechte invloed die Svetlana uitoefent op Bram. Axel vraagt zich af wie er eigenlijk naar hem luistert als hij zijn verhaal kwijt wil.

Seizoen 2, Aflevering 3 - Vacante positie

4,0 4 x
Bram is vooralsnog niet van plan om Kurt zijn baan terug te geven en vraagt de overige bemanningsleden te solliciteren op deze vacature. Wanneer niemand blijkt een goede verbinding te kunnen maken met aarde, staat Bram voor een dilemma. Thijs vermoedt dat Reibek een robot is en gaat met Kurt op onderzoek uit.

Seizoen 2, Aflevering 2 - Asielzoeker

3,0 7 x
Terwijl Kurt onderzoekt of er meer is tussen hemel en aarde stuit de Tasman op een ongeïdentificeerd object in de ruimte. SARA ontdekt via warmtesensoren dat er een levend organisme aan boord is en er wordt aangekoppeld. Bram krijgt een waarschuwing van de minister.

Seizoen 2, Aflevering 1 - Breaking news

4,7 7 x
Terwijl Harold onderzoekt of de nieuwe planeet leefbaar is, bereidt Axel vast de persconferentie voor. Hij raakt wat overmoedig door de aandacht. Kurt is nog steeds werkeloos en besluit een boek te schrijven over zijn leven.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6 - Ontslag

4,0 2 x
Het is precies vijf jaar na de Grote Overstroming en de bemanning houdt twee minuten stilte. Kurt misdraagt zich schandalig als Bram een serieus gesprek voert met de Minister van Ruimtezaken. Bram overlegt met Thijs, Brechtje en Axel. Wat te doen met Kurt?

Seizoen 1, Aflevering 5 - Bonte avond

3,0 1 x
De missie is nu een half jaar onderweg. Om deze mijlpaal te vieren komt er een bonte avond. Iedereen doet een act en de drank doet de rest. Harold sluit af met een verrassend optreden.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Verkiezingen

4,0 5 x
Kurt heeft in de statuten ontdekt dat hij zich beschikbaar kan stellen als nieuwe gezagvoerder. De medezeggenschapsraad schrijft verkiezingen uit. Axel biedt Bram aan hem te begeleiden in de campagne.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Persoonlijke groei

4,0 3 x
Brechtje stoort zich als enige vrouw aan boord aan het voortdurende geboer en gescheet van de meeste mannen en wil een nieuwe gedragscode. Bram kondigt de jaarlijkse trainingsdag aan, met als thema: persoonlijke groei.
Archief