Moby Dick

Moby Dick gemist?

2018

Simone Weimans en Bas van Putten

4,0 9 x
Matthijs van Nieuwkerk interviewt twee gasten over de boeken die er in hun leven toe deden en toe doen. Boeken die hen de ogen geopend hebben, hen een zet gaven of een dreun.

Simone Weimans en Bas van Putten

4,0 11 x
Matthijs van Nieuwkerk interviewt presentatrice Simone Weimans en autojournalist, musicoloog Bas van Putten over de boeken die er in hun leven toe deden en toe doen. Matthijs van Nieuwkerk interviewt presentatrice Simone Weimans en autojournalist, musicoloog Bas van Putten.

Henny Vrienten en Jolande Withuis

3,0 22 x
Matthijs van Nieuwkerk interviewt componist, muzikant Henny Vrienten en schrijfster Jolande Withuis over de boeken die er in hun leven toe deden en toe doen. Matthijs van Nieuwkerk interviewt componist, muzikant Henny Vrienten en schrijfster Jolande Withuis over de boeken die er in hun leven toe deden en toe doen.

Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer

4,0 22 x
Matthijs van Nieuwkerk interviewt Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer over boeken die er in hun leven toe deden en toe doen. Matthijs van Nieuwkerk interviewt caberetier Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer over de boeken die er in hun leven toe deden en toe doen.

Dieuwertje Blok en Ben Feringa

3,0 73 x
Matthijs van Nieuwkerk interviewt Dieuwertje Blok en Ben Feringa over de boeken die er in hun leven toe deden en toe doen. Boeken die hen de ogen geopend hebben, hen een zet gaven of een dreun. Matthijs van Nieuwkerk interviewt presentatrice Dieuwertje Blok en scheikundige en Nobelprijswinnaar Ben Feringa.
Archief