Mommies In Class

Mommies In Class gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 4 x
We volgden tien jonge (tiener)moeders die alles op alles zetten om alsnog een diploma te halen. We kijken terug op het afgelopen schooljaar. Het was een jaar met ups, downs, corona en hertentamens. Hebben de meiden allemaal hun diploma gehaald? En hoe vergaat het hen nu?

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 6 x
De examenperiode breekt aan. Lang niet iedereen haalt voldoendes, lukt het bij de herexamens wel? Daarnaast wordt er volop gedroomd over hun toekomst na school. Wie gaat er doorleren en wie werken? En komt Su zonder schulden uit de toeslag-affaire?

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 7 x
De moeders mogen na de lockdown gelukkig weer naar school. En er moet stage worden gelopen; dus de handen worden uit de mouwen gestoken. Er is ook tijd voor ontspanning: Su organiseert een soort sportdag en Destiny en Nethely maken een ritje te paard.

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 5 x
De levens van de studenten van de moederklas worden compleet op hun kop gezet wanneer Nederland in lockdown gaat. De school gaat dicht en grote rellen zetten de Rotterdamse wijk waar de moeders wonen in vuur en vlam. Lukt het mentor Esther haar studenten bij de les te houden?

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 7 x
De schoolgang van twee studenten van de moederklas komt in gevaar; doordat er onrust in de klas ontstaat en het absentie-percentage omhoog schiet. Dat het niet makkelijk is om elke dag naar school te gaan als tienermoeder zien we bij Chaqila, die met haar moeder broertje en haar baby bij de crisisopvang van het Leger des H...

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 7 x
De jonge moeders ontmoeten voor het eerst hun mentor Esther, die hen dit schooljaar intensief zal begeleiden. Su vertelt over haar heftige verleden. Ze wil er alles aan doen om haar kinderen een beter leven te geven dan ze zelf heeft gehad. Ook leren we Chaqila kennen die samen met haar baby en familie bij het Leger des He...
Archief