Moonriders

Moonriders gemist?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 4 - Moonrider Taliah

3,0 7 x
Taliah wil een kunstwerk maken over haar prachtige afro haar, waar ze enorm trots op is. Aukje hoeft niet lang na te denken. Mette Sterre is de aangewezen kunstenaar om Taliah te helpen bij haar idee. Mette maakt namelijk sculpturale lichaamsmaskers die het hele lichaam bedekken. Zij weet alles van materialen. Ze houdt zic...

Seizoen 2, Aflevering 3 - Moonrider Kailah

4,0 3 x
Kailah vindt dat er wel meer gelachen mag worden en wil graag dat Aukje even regelt dat ze in de Kunsthal kan hangen. Een grote mond en een groot hartje denkt Aukje. Daar past Wayne Horse bij! Een kunstenaar die erg badass is en ook heel gevoelig kan zijn. Hij neemt zichzelf en de kunstwereld zeer serieus maar hij kan het ...

Seizoen 2, Aflevering 2 - Moonrider Alf

3,0 10 x
Alf tekent al lijnen vanaf het moment dat hij een potlood kon vasthouden. Hij wordt er rustig van en zou willen dat de hele wereld uit lijnen bestond. Aukje koppelt Alf aan kunstenaar Anemoon on Fire. Anemoon wil met haar keramiek verhalen vertellen over hoe zij de toekomst ziet. De Moonriders creëren samen op de wc van he...

Seizoen 2, Aflevering 1 - Moonrider Mia

3,0 23 x
Mia's hoofd stroomt over van de creatieve ideeën. In haar kunstwerk wil ze graag haar Koreaanse roots verwerken. Aukje weet meteen aan wie ze Mia moet koppelen. Jaasir Linger is een kunstenaar die ook zijn brein niet af kan remmen. Hij werkt met veel verschillende materialen en verwerkt vaak zijn roots in zijn werk. Nameli...
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - Amberly

4,0 20 x
Moonrider Amberly luistert naar wat het kunstwerk dat ze maakt tegen haar zegt. En zo komt het dat de wereldbol lijkt op een blauwe pizza met kleurige handen en pionnen, of zijn het theekopjes? Amberly krijgt hulp van kunstenaar Afra Eisma. Slaat jouw fantasie er al bij op hol?

Seizoen 1, Aflevering 3 - Hannah

4,0 18 x
Moonrider Hannah plaatst een kunstwerk op een plek waar bijna nooit iemand komt. Ze krijgt hulp van kunstenaars Jop Vissers Vorstenbosch en Aukje Dekker. Aukje moet huilen om het gedicht 'Ga met me mee' dat Hannah schreef. Precies wat kunst met je moet doen, zegt Hannah. Het moet je een speciaal gevoel geven.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Soraya

4,0 15 x
Moonrider Soraya plaatst midden in de nacht een kunstwerk van twee grote konijnenoren in een stadspark. Ze krijgt hulp van kunstenaars Roxette Capriles en Aukje Dekker. Zouden de oren kunnen horen?

Seizoen 1, Aflevering 1 - Moonrider Chadi

4,0 20 x
Moonrider Chadi plaatst midden in de nacht een zombie-achtig kunstwerk in het parkje bij zijn huis. Hij krijgt hulp van kunstenaars Folkert de Jong en Aukje Dekker. Heeft het kunstwerk ook speciale krachten?

Seizoen 1, Aflevering 6 - Timo

4,0 9 x
Moonrider Timo vindt dat kippen zulke bijzondere ogen hebben. Daarom krijgt hij voor het maken van zijn kunstwerk hulp van kippenkunstenaar Koen van Mechelen. Maar midden in de nacht in het atelier van Koen zien we niet alleen kippen, ook heel andere dieren.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Nur

4,0 14 x
Moonrider Nur maakt een kunstwerk van leem. Dat wordt, net zoals zijn lievelingseten lasagne, uit laagjes opgebouwd. Hij krijgt hulp van kunstenaar Narges Mohammadi. Wat geeft jou het gevoel van vrijheid?
Archief