Morten

Morten gemist?

Mei 2019

26 mei 2019

4,5 23 x
De dood van Pierre de Kooning leidt tot geheel nieuwe inzichten over wat er ooit in Maison Neuf heeft plaats gevonden. Morten confronteert Esther met een geheim uit het verleden.

Kelly

4,0 19 x
De dood is niet alleen in Mortens privéleven binnengedrongen, maar dreigt nu ook zijn politieke carrière te breken, als het experiment met de Drion zelfmoordpil uit de hand loopt.

Esther

4,0 24 x
Morten Mathijsen gaat als formateur van een nieuw kabinet voortvarend te werk en betrekt Mo Limam in zijn grootse plannen, maar Mo heeft zijn eigen problemen thuis.

Otto

4,0 21 x
De dag van de verkiezingen is aangebroken en het is niet alleen voor Morten Mathijsen alles of niets, maar ook voor zijn afperser.
April 2019

Afl. 4 - Tilda

3,0 8 x
Aan de vooravond van de verkiezingen wil Morten Mathijsen korte metten maken met zijn vermeende chanteur en waagt zich in het hol van de leeuw.

Afl. 3 - Eva

3,0 20 x
Marijn Flanders krijgt een opdracht van Evelien Bax om op zoek te gaan naar de schrijfster van het Maison Neuf-manuscript: Eva Laurillard.

Afl. 2 - Marijn

3,0 9 x
Kelly de Nooijer besluit aan de hand van de restanten van het manuscript de dood van haar vader in villa Maison Neuf serieus te onderzoeken en stuit op een muur van onwil.

Afl. 1 - Evelien

4,0 32 x
Morten Mathijsen heeft een mooie vrouw, drie dochters, een succesvolle carrière en een glanzend vooruitzicht als politicus. HIj grijpt zijn kans om zich te profileren als premierskandidaat.
Archief