My Kitchen Rules

My Kitchen Rules gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
45:04
My Kitchen Rules

Rose en Josh uit Victoria schrijven geschiedenis als het allereerste moeder en zoon-koppel van het programma en hopen dat ook te doen met hun menu.

Seizoen 6
45:01
Oesterboeren Matt en Rob beginnen vol zelfvertrouwen aan hun instant restaurant, maar hun zenuwen krijgen misschien de overhand.
44:54
Het pasgehuwde koppel uit Nieuw-Zuid-Wales, Carol en Adam, zorgen voor zeven kinderen, maar kunnen ze ook tien kritische gasten en de jury verzorgen?
45:06
In West-Australië maken collega's Eva en Debra zich klaar om een driegangenmenu te koken in hun instant restaurant.
44:54
Het is tijd om kennis te maken met de nieuwe groep 2, met als eerst jeugdvrienden Sheri en Emilie uit Queensland. Ze spelen op hun individuele krachten, waarmee ze hopen een sterk team te vormen en de tweede groep een vliegende start te geven.
44:54
Ze hebben de passie, maar hebben ze het talent? Moeder-dochterduo Gina en Anna doen hun best om indruk te maken op de jury.
44:58
In Zuid-Australië hosten Annie en Lloyd hun instant restaurant. Zullen deze schoolliefdes hun sterke kanten benutten en de jury verbazen?
45:04
Ze hadden commentaar op anderen, maar nu moeten Ash en Camilla zelf aan de slag in de keuken. Zal hun liefde voor alles wat met glamour te maken heeft in de weg staan bij het bereiden van hun beste maaltijden?
45:00
Cowboy Robert en zijn dochter Lynzey geven hun instant restaurant een Texaans tintje in Nieuw-Zuid-Wales.
44:55
Het verloofde koppel Kat en Andre hopen dat hun instant restaurant aan zee genoeg is om indruk te maken. Maar staan hun sterke persoonlijkheden hun kookkunsten in de weg?
45:02
Verlopen
Jac en Shaz uit Queensland bijten het spits af. Kunnen deze moeders van het platteland indruk maken op hun concurrenten en de juryleden? Of bezwijken ze onder de druk?
Seizoen 8
45:01
Verlopen
De twee beste teams van amateurkoks nemen het tegen elkaar op in de finale. Elk team bereidt een vijfgangenmenu met twintig borden per gerecht, dus een totaal van honderd borden per team. Dit wordt geserveerd aan de geëlimineerde teams, vrienden en familie. De gastjury geeft het oordeel over wie de titel waardig is en de p...
45:00
Verlopen
De twee beste teams van amateurkoks nemen het tegen elkaar op in de finale. Elk team bereidt een vijfgangenmenu met twintig borden per gerecht, dus een totaal van honderd borden per team. Dit wordt geserveerd aan de geëlimineerde teams, vrienden en familie. De gastjury geeft het oordeel over wie de titel waardig is en de p...
45:14
Verlopen
Valerie en Courtney nemen het op tegen Tim en Kyle in de tweede halve finale. Het laagst scorende team wordt geëlimineerd, terwijl het winnende team doorgaat naar de finale en kans maakt op een prijs van 250.000 dollar.
44:51
Verlopen
Amy en Tyson nemen het op tegen David en Betty in de eerste halve finale. Het laagst scorende team wordt geëlimineerd, terwijl het winnende team doorgaat naar de finale en kans maakt op een prijs van 250.000 dollar.
45:29
Verlopen
Om in de halve finale te komen, nemen de vijf teams het tegen elkaar op. In de eerste ronde moeten ze een drie-gangen menu maken en presenteren binnen negentig minuten. De twee sterkste teams gaan door en mogen hun tegenstander kiezen, terwijl de twee zwakste teams naar de tweede ronde gaan om te strijden voor de laatste p...
45:23
Verlopen
De zes teams krijgen de kans om van hun slechtste gerecht van de competitie een succesnummer te maken in de eerste ronde. De twee zwakste teams moeten een gerecht maken dat hen het best beschrijft en de finale waardig is.
45:13
Verlopen
De overgebleven teams kiezen een stuk vlees waar ze drie verschillende gerechten mee maken. Ze kunnen kiezen uit rundvlees, lamsvlees, kip en varkensvlees. Maximaal twee teams mogen met hetzelfde soort vlees werken en Della en Tully mogen de volgorde van de keuzes van de teams bepalen. Ze hebben 90 minuten te tijd om het t...
44:48
Verlopen
In de eerste kwartfinale maken de acht teams ontbijt tegen een ander team. Pete en Manu kiezen vier teams die veilig zijn en de rest bereidt een lunch in de tweede ronde. In de laatste ronde maken twee teams een diner, waarvan er een wordt geëlimineerd.
45:41
Verlopen
Acht teams moeten twee gerechten voor elke gang bereiden, die de jury en andere deelnemers zullen beoordelen. Het laagst scorende team wordt geëlimineerd. Deze aflevering: Josh en Amy.
Archief