Myrna Plus

Myrna Plus gemist?

April 2017

Aflevering 4

4,0 24 x
Jörgen Raymann is te gast. Na drie jaar is hij terug in de theaters met 'Zo kan het ook!'. Wat maakt reizen met de bus zo populair? Ook aandacht voor speciale brillen voor in het verkeer. Sander Janson heeft de 50PlusBeurs bezocht.

Aflevering 3

3,0 25 x
Ernst Daniel Smit is de speciale gast van Myrna Goossen. Uiteraard gaat het gesprek over muziek. Verder: Wat gebeurt er met je financiën als je wilsonbekwaam wordt? Hoe vaak moet je je gehoor laten testen? En welke voeding is goed voor je huid, haar en nagels?

Aflevering 2

4,0 27 x
Lenette van Dongen is de speciale gast van Myrna Goossen. Ze vertelt over 'Tegenwind', de voorstelling waarmee ze door het land toert. Sander Janson verkent Wallonië op de fiets en er wordt een top drie van zonzekere reisbestemmingen in het najaar getoond. Ook in deze uitzending: wat voor invloed heeft diabetes op je zicht...

Aflevering 1

4,0 32 x
Marjolein Keuning is de speciale gast van Myrna Goossen. Binnenkort is Marjolein weer terug als Maxime in 'GTST'. Marjolein benutte haar pauze bij de soap goed en presenteerde onder meer het nieuwe RTL-programma 'In De Stoel'. Verder praat Myrna over de zin en onzin van multivitaminen, veiligheid online, en een nieuwe ontw...
Maart 2017

Aflevering 12

3,0 22 x
Harry Piekema is te gast. Jarenlang was hij als de AH-supermarktmanager te zien in reclames. Nu staat hij in de theaters met 'Man wil trap op met lampje'. Alette is ook te gast. Zij vertelt over de diagnose kanker die zij in 2011 kreeg en de impact daarvan op haar leven. Verder: tips om je kind te helpen met het kopen van ...

Aflevering 11

3,0 22 x
Tineke Schouten is te gast. Tineke staat in de theaters met haar nieuwe show 'T-Splitsing'. Daar komt ze over vertellen. Henriëtte is ook te gast. Zij vertelt over de impact die de diagnose kanker op haar leven heeft. Verder: minder stress door bananen en tips voor veilig beleggen.

Aflevering 10

4,0 25 x
Gordon is te gast. De afscheidsconcerten zitten erop, maar Gordon heeft nog genoeg plannen voor de toekomst. Verder: het belang van psychische zorg voor mensen met kanker, het financieel 'opeten' van je huis en het vervolg van de reis die Sander Janson maakte naar Malawi.

Aflevering 9

4,0 18 x
Jon van Eerd is te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe comedy 'Harrie let op de kleintjes', op dit moment te zien in de theaters. Verder wordt het nut van vitamine D besproken en gaat Myrna met Sander Janson op pad in het prachtige Zeeland. Ook is het vervolg te zien van de reis die Sander voor Cordaid maakte naar Malawi.
Februari 2017

Aflevering 8

3,0 20 x
Ruth Jacott is te gast. Zij is vanaf volgend jaar weer in de theaters te zien. Verder: hoe je financieel misbruik herkent en krijg je antwoord op de vraag of je ook een grote schoonmaak in je hoofd kunt houden. Daarnaast ook aandacht voor de bezoeken die Sander Janson bracht aan een aantal projecten van Cordaid in Malawi.

Aflevering 7

3,0 27 x
Bartho Braat is te gast. Hij is kandidaat in 'Expeditie Robinson' en vanaf volgend jaar te zien in de theaters samen met 'GTST'-collega Jette van der Meij. Verder aandacht voor de laatste brillenmode en de mogelijkheden om op latere leeftijd een huis te kopen. Sander en Myrna gaan dit keer op stap in Bergen op Zoom.
Archief