NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles gemist?

Seizoen 4
39:30

Seizoen 4, Aflevering 23

Verlopen 4,0 5 x
Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze aflevering gaat Deeks undercover om informatie over een beruchte wapenhandelaar te ver...
Seizoen 2
40:48

Seizoen 2, Aflevering 8

Verlopen 4,0 1 x
Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze aflevering krijgt het onderzoek naar de ontvoering en moord op een gepensioneerde sergeant een v...
40:02

Seizoen 2, Aflevering 7

Verlopen 3,0 2 x
Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze aflevering is het team op zoek naar de enige getuige die een stel terroristen met verminkte gezi...
Seizoen 4
39:56

Seizoen 4, Aflevering 22

Verlopen 4,0 1 x
Callen twijfelt aan de beweegredenen van Hetty, wanneer een geheime agent uit haar verleden betrokken is bij een bizarre misdaadzaak.
Seizoen 2
41:15

Seizoen 2, Aflevering 6

Verlopen 4,0 1 x
De ex-partner van Callen, Tracy Keller, gijzelt een rekruteringscentrum. Callen bemiddelt met haar om meer over de gekaapte raketten te weten te komen.
40:00

Seizoen 2, Aflevering 5

Verlopen 4,0 2 x
Na het zien van een verontrustende video, moet het team racen tegen de klok om een meisje te redden dat levend is begraven. De zaak wordt in verband gebracht met een man die al in de gevangenis zit voor drie soortgelijke moorden.
Seizoen 4
40:40

Seizoen 4, Aflevering 20

Verlopen 4,0 1 x
Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze aflevering wordt er een lijk gestolen nadat de special task force succesvol een kartel...
Seizoen 2
39:37

Seizoen 2, Aflevering 4

Verlopen 4,0 1 x
Het team onderzoekt de moord op een marinier. Zijn levenloze lichaam, met maar een hand, wordt op een parkeerplaats on Beverly Hills gevonden.
41:24

Seizoen 2, Aflevering 3

Verlopen 3,0 0 x
Kensi en Deeks gaan naar de woestijn om daar te zoeken naar een aantal vermiste mariniers die in een hinderlaag werd gelokt. Nate komt terug van een geheime missie.
Seizoen 4
41:02

Seizoen 4, Aflevering 21

Verlopen 4,0 4 x
Het NCIS-team onderzoekt of de vergiftiging van een luitenant en een piloot een gerichte aanval was of een poging tot een vergiftiging op grote schaal.
Archief