NCIS: Los Angeles

Laatste aflevering
39:30
NCIS: Los Angeles
Verlopen

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze aflevering gaat Deeks undercover om infor...

NCIS: Los Angeles gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
39:56
Verlopen
Callen twijfelt aan de beweegredenen van Hetty, wanneer een geheime agent uit haar verleden betrokken is bij een bizarre misdaadzaak.
40:40
Verlopen
Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze aflevering wordt er een lijk gestolen nadat de special task force succesvol een kartel...
Seizoen 2
39:37
Verlopen
Het team onderzoekt de moord op een marinier. Zijn levenloze lichaam, met maar een hand, wordt op een parkeerplaats on Beverly Hills gevonden.
41:24
Verlopen
Kensi en Deeks gaan naar de woestijn om daar te zoeken naar een aantal vermiste mariniers die in een hinderlaag werd gelokt. Nate komt terug van een geheime missie.
Seizoen 4
41:02
Verlopen
Het NCIS-team onderzoekt of de vergiftiging van een luitenant en een piloot een gerichte aanval was of een poging tot een vergiftiging op grote schaal.
40:32
Verlopen
Het wapen van een zaak in Los Angeles komt overeen met een moordwapen in Idaho. Callen en Sam vertrekken naar Idaho om daar het team van NCIS: Red te versterken. Red bestaat uit een team van agenten die samen leven en werken om misdaden op verschillende locaties op te lossen.
Seizoen 1
41:02
Verlopen
Het NCIS-team is op zoek naar een terrorist die tijdens een geheime overdracht de beveiliging te slim af was.
41:09
Verlopen
Het team ontvangt een video waarin de gegijzelde agent Dominic Vail is te zien. Ze haasten zich gelijk naar de locatie om hun collega redden. Sam ziet zijn vriend Moe en een hardloper geeft een aanwijzing over een bron voor financiering van terrorisme.
Seizoen 4
40:14
Verlopen
Een kennis van Deeks ontdekt informatie over een lucratieve operatie met gestolen auto's die banden heeft met terroristen. Het NCIS-team pakt de zaak van binnenuit aan en stuurt Kensi undercover een garage in.
41:01
Verlopen
Callen, Sam, Kensi en Deeks brengen Kerstmis door aan boord van een vliegtuig, waar ze de dood van een collega onderzoeken. Nell en Eric halen alles uit de feestdagen op het hoofdkantoor en Hetty gaat op reis.
39:30
Verlopen
Het team onderzoekt een overval van gewapende mannen die de economie van Amerika weleens zou kunnen beïnvloeden. Terwijl Deeks getuigt in een zaak, staat Granger erop om Kensi's partner te worden.
39:14
Verlopen
Het team onderzoekt het motief achter de moord op een gepensioneerde agent die miljonair is geworden. Ook vragen ze zich af wat Hetty weet over deze zaak.
40:08
Seizoen 4, Aflevering 7 van NCIS: Los Angeles is toegevoegd op zaterdag 16 juli 2022. NCIS: Los Angeles is een misdaadserie bij SBS 6. Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden.
40:30
Seizoen 4, Aflevering 6 van NCIS: Los Angeles is toegevoegd op zaterdag 9 juli 2022. NCIS: Los Angeles is een misdaadserie bij SBS 6. Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden.
40:50
Seizoen 4, Aflevering 5 van NCIS: Los Angeles is toegevoegd op zaterdag 2 juli 2022. NCIS: Los Angeles is een misdaadserie bij SBS 6. Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden.
40:09
Seizoen 4, Aflevering 4 van NCIS: Los Angeles is toegevoegd op zaterdag 25 juni 2022. NCIS: Los Angeles is een misdaadserie bij SBS 6. Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden.
41:00
Seizoen 4, Aflevering 3 van NCIS: Los Angeles is toegevoegd op zaterdag 18 juni 2022. NCIS: Los Angeles is een misdaadserie bij SBS 6. Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden.
41:04
Seizoen 4, Aflevering 2 van NCIS: Los Angeles is toegevoegd op zaterdag 11 juni 2022. NCIS: Los Angeles is een misdaadserie bij SBS 6. Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden.
40:47
Seizoen 4, Aflevering 1 van NCIS: Los Angeles is toegevoegd op zaterdag 4 juni 2022. NCIS: Los Angeles is een misdaadserie bij SBS 6. Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden.
Archief