NCIS: Los Angeles

Seizoen 7
40:52

Seizoen 7, Aflevering 8 - The Long Goodbye

4,0 2 x
Het team gaat op zoek naar de vermiste Jada, de vrouw die Sam vier jaar geleden aan asiel in de VS hielp. Kensi gaat samen met DEA-agente Talia Del Campo undercover.
Seizoen 6
41:12

Seizoen 6, Aflevering 24 - Chernoff, K.

4,0 3 x
De zaak rond Arkady en zijn persoonlijke band met een olietanker voert Callen, Sam, Deeks en Kensi naar Moskou, waar ze verschillende undercoveridentiteiten moeten aannemen om hun verdachten te vinden.
39:54

Seizoen 6, Aflevering 16 - Expiration Date

3,0 2 x
Tijdens een missie van Callen en Sam om een spion in de kraag te vatten die in opdracht van de CIA werkt, wordt Sam neergeschoten. Het team roept de hulp in van Thapa, de elitesoldaat uit Nepal, om de schutter te vinden. Kensi en Deeks hebben hun eerste officiële ruzie.
41:20

Seizoen 6, Aflevering 8 - The Grey Man

4,0 2 x
Kensi en Deeks gaan undercover om onderzoek te doen naar de moord op een dakloze man die ooit marinier en CIA-agent was. Zij ontdekken dat hij banden had met een Mexicaans drugskartel.
Seizoen 5
41:18

Seizoen 5, Aflevering 24 - Deep Trouble (Part 1)

3,0 3 x
Het team van NCIS en de DEA ontdekken plannen van een drugskartel om voor miljarden dollars aan cocaïne van Colombia naar de Verenigde Staten te transporteren via een onderzeeër. Callen en Sam moeten snel het gestolen vaartuig terug zien te vinden.
41:01

Seizoen 5, Aflevering 16 - Fish Out Of Water

4,0 2 x
Na een explosie op een vismarkt probeert het team van NCIS samen met een undercoveragent van de DEA te achterhalen of er sprake was van een ongeluk, een terroristische aanslag of een uit de hand gelopen drugsdeal.
41:12

Seizoen 5, Aflevering 8 - Fallout

3,0 4 x
Als er antiterrorisme-apparatuur wordt gestolen, moet het team snel de dader en de apparatuur zien te vinden voordat er een aanslag in Los Angeles wordt gepleegd. Hetty wordt daarbij geconfronteerd met iemand uit haar verleden.
40:30

False Flag, Seizoen 10

4,7 123 x
Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze aflevering werken Callen en Sam werken met marine kapitein Harmon Rabb Jr. om ...
40:39

Till Death Do Us Part, Seizoen 10

4,0 28 x
Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze aflevering viert de NCIS-familie na maanden van planning de bruiloft van Kensi...
38:36

Heist, Seizoen 10

4,0 16 x
Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze aflevering: Door een zeer doordachte bankroof om slechts één kluis te stelen w...
Archief