Nederland Waterland

Juli 2019
36:00

Utrecht

3,0 5 x
Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we via Nieuwegein en Utrecht de Vecht op. Prachtige 17e-eeuwse buitenplaatsen tonen het rijke verleden van ons land.
35:00

Brabant en Gelderland

4,0 3 x
Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van de handelsstad Nijmegen via Millingen aan de Duitse grens naar de rafelranden van de stad Arnhem.
36:00

Brabant

4,0 2 x
Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we vanaf het Hollands Diep stroomopwaarts via de Biesbosch naar Maas en Waal.
36:00

Zeeland

4,0 2 x
Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we één dag lang over brede, mysterieuze zeearmen. Op zoek naar onze diepgewortelde angst én liefde voor de zee.
Juni 2019
36:00

'De Noordzee op'

3,0 7 x
Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag via Amsterdam en het Noordzeekanaal naar de Noordzee, waar we afdalen naar de bodem.
36:00

Overijssel en Flevoland

3,0 3 x
Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we van de Weerribben, ons grootste moerasgebied, via het IJsselmeer en Markermeer naar onze grootste polder: Flevoland.
36:00

Friesland

3,0 7 x
Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten en kanalen.
36:00

Noord-Holland

3,0 3 x
Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het eiland Pampus via Amsterdam en de Noord-Hollandse Polders naar de Waddenzee.
Archief