NET5 True Crime: Charmed To Death

NET5 True Crime: Charmed To Death gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
39:28
NET5 True Crime: Charmed To Death
Verlopen

Politieagent Glenn Turner is dolgelukkig wanneer een mooie 911-centralist hem het hof maakt met luxe geschenken, totdat hij plotseling een natuurlijke dood sterft. Wanneer een tweede man onverwacht sterft, gaat zijn familie op zoek naar de waarheid om een koelbloedige moordenaar...

Seizoen 1
39:20
Verlopen
Wanneer een dansleraar in het leven van weduwnaar Alan Helmick komt, kan hij zijn geluk niet op. Totdat iemand zich laat inspireren door de film 'No Counrtry for Old Men' en een einde maakt aan zijn dromen. Er is een slim team van onderzoekers nodig om de moordenaar voor het gerecht te brengen.
39:15
Verlopen
Alleenstaande moeder Margie Danielsen wordt verliefd op een knappe chef-kok. Maar wanneer ze een aflevering ziet van 'America's Most Wanted', realiseert ze zich dat ze misschien een relatie heeft met een voortvluchtige. Ze riskeert haar leven om hem voor het gerecht te brengen.
39:52
Verlopen
Wanneer een collega die Jeopardy heeft gewonnen een relatie start met Linda Kinkade, lijkt het alsof ze de jackpot heeft gewonnen. Totdat ze op mysterieuze wijze sterft. Een sluwe politieagent moet eraan te pas komen om een gemiste aanwijzing te ontdekken en de moordenaar op te pakken.
39:30
Een knappe blondine verleidt verschillende geliefdes in een klein dorp en veroorzaakt een ravage. Pas als een onwaarschijnlijke getuige naar voren stapt en er opnieuw een tragische dood plaatsvindt, beseft het dorp zich dat er een sluwe en charmante moordenaar in hun midden bevindt.
Archief