Net5 True Crime: Killer Siblings

Net5 True Crime: Killer Siblings gemist?

Seizoen 1
40:59

Seizoen 1, Aflevering 6

Verlopen 4,0 7 x
Nadat een man op brute wijze vermoord wordt in zijn eigen bar, ontvouwt zich in de loop van de jaren een moordmysterie. Rechercheurs denken dat het een mislukte deal is en bijten zich vast in de zaak.
40:06

Seizoen 1, Aflevering 4

Verlopen 4,0 34 x
De teruggetrokken tienerbroers Robert en Michael Bever bewonderen seriemoordenaars en dromen ervan de grootste moordenaars in de geschiedenis te worden. Met een arsenaal aan wapens, begint hun queeste naar bekendheid thuis.
40:46

Seizoen 1, Aflevering 3

Verlopen 3,0 30 x
Matthew en Tyler komen uit een streng gezin en geloven dat het hun plicht is om de wereld te zuiveren van mensen die in zonde leven. De dood van twee mannen leidt tot een hatelijk spoor van de broers.
39:58

Seizoen 1, Aflevering 2

Verlopen 3,0 35 x
De 24-jarige eeneiige tweelingbroers werden grootgebracht met een diepe haat voor wetshandhaving. Nadat ze werden gearresteerd voor het neerschieten van de hond van een buurman, ontsnappen ze uit de hechtenis en slaan ze op de vlucht. Dit leidde tot een van de dodelijkste schietpartijen in de geschiedenis van Colorado.
41:07

Seizoen 1, Aflevering 1

4,3 25 x
Wanneer hun broer wordt veroordeeld voor moord, bedenken zijn zus en broer samen met hem een dodelijk complot om wraak te nemen. Maar de verkeerde persoon wordt uiteindelijk het slachtoffer van hun plan.
Archief