Niks Te Melden

Niks Te Melden gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6 - De inval

4,5 14 x
Iedereen staat klaar voor de inval maar agenten De Jong en Meijer zijn iets minder gefocust dan ze dachten, ondanks de goede koffie van Meijer. Criminelen Jur en Johnny vinden dat het tijd is hun dromen te volgen.

Seizoen 1, Aflevering 5 - De Belg

3,0 33 x
Agent De Jong is zwaar onder de indruk van zijn Vlaamse collega, maar dit is totaal niet wederzijds. Ondertussen loopt zijn partner Meijer helemaal leeg bij een psycholoog. Althans, dat denkt hij.

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Informant

4,0 32 x
Agenten De Jong en Meijer worden vergezeld door een getuige met onaardse ambities. Crimineel Jur komt bijna ongehavend terug tot verbazing van Johnny. Nikkie maakt kennis met de extreem rare zoon van Sandra.

Seizoen 1, Aflevering 3 - De date

3,0 28 x
Collega's De Jong en Nikkie zijn op date geweest. Voor de één de beste date ooit, maar voor de ander de absolute hel. De relatie tussen crimineel Johnny en zijn incapabele nieuwe partner krijgt een onverwachte wending.

Seizoen 1, Aflevering 2 - De olifant

4,0 25 x
Agenten De Jong en Meijer doen hun best een overijverige havenbeveiliger te lozen, die elke vijf minuten inbelt. Collega Nikkie komt met de onverwachte reden van haar overplaatsing, waar zelfs Sandra stil van is.

Seizoen 1, Aflevering 1 - De makreel

4,0 70 x
Agenten De Jong en Meijer zitten op de uitkijk en hebben discussies als: hoe trekken Siamese tweelingen zich af? Criminelen Jur en Johnny oefenen ondertussen hun nieuwe bedreigingen op elkaar.
Archief