Noobees​

Noobees​ gemist?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 260 (Alle gamers samen)

4,3 529 x
Gameover is klaar om alle mensen te verbannen naar de Donkere Stad. Hij heeft de meeste avatars zo geprogrammeerd dat ze precies doen wat hij zegt. Ruth echter, verzint een list en bevrijdt David uit Avatar Stad.

Seizoen 2, Aflevering 259 (Wie is David?)

4,0 139 x
Tijdens de halve finale verdwijnen ineens de avatars van de Noobees uit de game. Uiteraard zit Gameover hierachter. De avatars weten zich net op tijd te herstellen. Gameover wil dat Ruthilica haar loyaliteit aan hem bewijst.

Seizoen 2, Aflevering 258 (Het begin van het einde)

4,0 42 x
Kosnika, Kral en Melvin vertrouwen Gameover niet en gaan op onderzoek uit. Hun wantrouwen blijkt terecht, maar helaas voor hen lopen ze rechtstreeks in zijn val. Gelukkig is Pixie er om ze te redden.

Seizoen 2, Aflevering 257 (Op weg naar de halve finale)

3,0 44 x
Rocco wordt geholpen aan zijn rare virus, maar stopt de behandeling te snel om de Noobees te helpen in de kwart finale van het WK. Dit heeft vreselijke gevolgen en het lijkt erop dat Rocco niet meer te redden is.

Seizoen 2, Aflevering 255 (De bevrijding)

4,0 69 x
Erick waarschuwt Laura en Silvia dat Rocco geen mens is maar een BEZI. Laura en Silvia doen net of hun neus bloedt. Silvia is ontsnapt uit Gameover's hologram en wil David bevrijden. Ze krijgt hulp van Ruth.

Seizoen 2, Aflevering 254 (Silvia's plan)

2,5 53 x
Silvia is weer in de echte wereld dankzij Rocco en Athina en ze bedenkt een plan om te zorgen dat Silvix David laat gaan. Silvia krijgt hierbij hulp van Laura en samen zorgen ze ervoor dat Ruth gaat meewerken aan het plan.

Seizoen 2, Aflevering 253 (Iedereen tegen Silvix)

3,0 34 x
Na Silvia zit nu ook David opgesloten in het hologram. Silvix heeft het lichaam van David gebruikt om Davix te creëren, een nieuwe avatar. Echter, in de echte wereld zorgt dit voor vreemde situaties.

Seizoen 2, Aflevering 252 (David en de onthulling)

3,0 25 x
Onder leiding van Silvia weten de Noobees de wedstrijd te winnen. Echter, het valt Hector en Laura op dat Silvia niet zichzelf is en ze denken dat Silvia gehypnotiseerd is. Samen gaan ze op onderzoek uit.

Seizoen 2, Aflevering 251 (Wie is Silvia?)

4,3 71 x
Vandaag moeten de Noobees en de Rockers weer een wedstrijd spelen. Silvia zit nog steeds opgesloten in Avatar Stad en Kosnika, Kral en Melvin proberen haar te bevrijden. Ondertussen doet Silvix zich voor als Silvia in de echte wereld.

Seizoen 2, Aflevering 250 (Silvix tegen Ruthilica)

3,0 85 x
Silvix doet zich in de echte wereld voor als Silvia. Ze neemt verkering met David en ze gedraagt zich heel bazig. Ook in avatar stad heeft Silvix de macht in handen en dat zorgt voor een strijd tussen haar en Ruthilica.
Archief