Noodcentrale België

Noodcentrale België gemist?

Seizoen 2
39:50

Seizoen 2, Aflevering 8

Verlopen 4,0 9 x
In Luik belt een oma in paniek naar de noodcentrale voor haar kleinzoon die zijn arm gebroken heeft. Een dochter belt ongerust op, omdat ze denkt dat haar vader een hartaanval heeft. In West-Vlaanderen komt een oproep binnen over een uitslaande woningbrand.
40:52

Seizoen 2, Aflevering 7

Verlopen 4,0 3 x
In West-Vlaanderen komen meerdere meldingen binnen over mogelijk overleden personen. Een man belt de politie om te melden dat hij spullen uit zijn keuken mist. Centralist Naomie krijgt een zware melding binnen.
38:15

Seizoen 2, Aflevering 6

Verlopen 3,0 3 x
In West-Vlaanderen vindt een man een korenslang. In Luik krijgt centralist Armand krijgt een noodoproep binnen over een ernstig ongeluk op de snelweg. Veronique krijgt een vrouw aan de lijn die verwarrende uitspraken doet. Later krijgt ze ook nog een dementerende man aan de lijn.
41:42

Seizoen 2, Aflevering 5

Verlopen 4,0 4 x
Centralist Veronique krijgt een melding binnen over een persoon die overleden is. Een man belt over zijn agressieve buurman en in Luik krijgt Deborah een melding binnen over een man met een mogelijke beroerte. Een man in Antwerpen meldt dat zijn vrouw hem uit huis heeft gezet.
38:18

Seizoen 2, Aflevering 4

Verlopen 3,0 7 x
Een man belt in paniek de ambulance vanwege hevige pijn in zijn heupen. Centralist Naomie krijgt een telefoontje van een paniekerige man die zijn vrouw niet aankan. Zij zou verward en agressief zijn door medicijngebruik. Een boze medewerker van een bakkerij klaagt over zijn baas. Centralist Alain krijgt een vrouw aan de li...

Seizoen 2, Aflevering 3

Verlopen 3,0 6 x
Het is hoogzomer en dus lopen de zowel de temperaturen als gemoederen hoog op. De brandweer wordt ingeschakeld voor bijenoverlast en verschillende mensen maken het leven van hun buren zuur. Centralist Pieterjan krijgt een melding binnen over een kindje dat haar ouders is kwijtgeraakt aan de kust.
39:25

Seizoen 2, Aflevering 2

Verlopen 4,0 10 x
Dieter krijgt een oproep van een vrouw dat er een varken op de weg loopt, terwijl Pieter een oproep over een stalking krijgt. Carole praat met een man die een meisje van vier jaar bij zich heeft, dat Lorazepam heeft ingenomen. Ilse wordt opgebeld door een jongedame, zij denkt dat er iemand in de tuin zit.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 5

Verlopen 3,0 8 x
Bekijk aflevering 5 van Noodcentrale België uit seizoen 1 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 31 december, 19:34 uur bij Veronica. Noodcentrale België is een Reality programma en is geschikt voor alle leeftijden

Seizoen 1, Aflevering 4

Verlopen 3,0 1 x
Bekijk aflevering 4 van Noodcentrale België uit seizoen 1 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 december, 19:05 uur bij Veronica. Noodcentrale België is een Reality programma en is geschikt voor alle leeftijden

Seizoen 1, Aflevering 3

Verlopen 4,0 14 x
Bekijk aflevering 3 van Noodcentrale België uit seizoen 1 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 december, 19:04 uur bij Veronica. Noodcentrale België is een Reality programma en is geschikt voor alle leeftijden
Archief