Onze Boerderij In Europa

Onze Boerderij In Europa gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6 - Martin en Wilma in Zwitserland

4,0 25 x
Boer Martin en Wilma gaan in Zwitserland op stap met de Nederlandse Vivianne. Zij verliet 25 jaar geleden het Limburgse land en melkt nu koeien op haar eigen alp.

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 28 x
Yvon neemt boerin Agnes en Albert mee naar Anna en Alexander in Duitsland. Zij hebben de grootste kudde Texaanse Longhorns van heel Europa. Is dit ras ook iets voor Agnes?

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 55 x
Boer Jos droomde 25 jaar geleden van een carrière in Oost-Duitsland. Hij koos er toen voor om het niet te doen. Nu leggen hij en Dycke hun oor te luisteren bij de drie broers De Vries die de stap wél hebben gezet. Ze runnen alle drie een indrukwekkend groot bedrijf met schapen, geiten en koeien. Ze spelen zelfs een rol in ...

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 28 x
Boerin Michelle en Maarten gaan naar melkveehoudster Ingrid in Denemarken. Zij neemt Michelle mee in het vrouwelijk ondernemerschap in een mannenwereld.

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 19 x
Boerin Steffi en Roel gaan naar een plek waar ze altijd al naartoe wilden: de grootste paardenfokker van Europa. Steffi's paardenhart slaat volledig op hol. Tussen de olympisch kampioenen ziet Steffi hoe de paarden een prinselijk leven hebben.

Seizoen 1, Aflevering 1

3,0 30 x
Texelse schapenboer Jan en Rianne gaan in Denemarken onder meer meedraaien in het gezin van Sjaak en Jacqueline die vier jaar geleden de stap hebben gezet om te emigreren en daar nu een bedrijf met 220 melkkoeien runnen. Jan worstelt om boer te blijven in Nederland. Is het leven van de Deense boeren voor hem aantrekkelijke...
Archief