Op De Dierenambulance Met

Seizoen 1
14:52

Seizoen 1, Aflevering 29 - Hugo Kennis

3,0 0 x
Hugo Kennis heeft het druk want de ene na de andere melding komt binnen. Van een ontsnapte hamster, naar een gewonde duif en door naar een zwaan die een gek geluid maakt en een duif die tegen een raam is gevlogen. Hugo is een grote dierenvriend. Het konijntje dat ze ophalen zou Hugo zelf wel mee naar huis willen nemen.
14:50

Seizoen 1, Aflevering 28 - Britt Scholte

4,0 2 x
Een dienst op de ambulance is altijd spannend want je weet nooit wat er die dag staat te gebeuren. Britt wordt flink aan het werk gezet want er is een kat gevonden, maar van wie is dit beestje? Dan door naar een pikgrage haan die het de buurtbewoners flink lastig maakt. En tot slot zorgt Britt dat een duif een veilig nestj...
15:15

Seizoen 1, Aflevering 27 - Tim Senders

4,0 0 x
Tim gaat vol enthousiasme aan de slag en ontpopt zich tot een redder in nood. In het bos is een hondje gevonden en het baasje is nergens te bekennen. Tim ontfermt zich over het schattige hondje, maar lukt het hem ook de eigenaar te vinden? De zieke kat die Tim ophaalt is gelukkig gechipt en kan veilig en wel bij de eigenaa...
14:51

Seizoen 1, Aflevering 26 - Juultje Tieleman

3,0 0 x
Het werk op de dierenambulance is altijd spannend en Juultje moet haar angst overwinnen om een dode platgereden marter van de weg te halen. Durft ze dat aan? Haar lef wordt flink op de proef gesteld als ze ook nog een vleermuis en drie kippen moet vangen.
14:42

Seizoen 1, Aflevering 25 - Anne Appelo

3,0 0 x
Anne rijdt mee op de ambulance en deze keer worden ze opgeroepen om een dode hond op te halen. De grote, zware hond is thuis ingeslapen en de bewoners kunnen hem niet vervoeren naar het crematorium. Anne en de vrijwilligers zorgen voor een passend afscheid en nemen een kijkje in het dierencrematorium.
14:49

Seizoen 1, Aflevering 22 - Yade Lauren

3,0 1 x
Yade beleeft een spannende dag op de dierenambulance want er moet een jonge gewonde zwaan worden gevangen. De zwaan ziet dat helemaal niet zitten en slaat flink met zijn vleugels om zich heen. Hoe krijg je hem dan toch te pakken? De vrijwilligers weten precies hoe je zo'n lastig klusje klaart.
15:05

Seizoen 1, Aflevering 30 - Rachel Rosier

3,0 0 x
Rachel en de vrijwilligers gaan op pad om een gewonde roofvogel op te halen. De buizerd is gevonden aan de kant van de weg en is helemaal versuft. Zou het hier gaan om de gevreesde vogelgriep? De meldkamer stuurt ze daarna meteen door naar een gewonde kat. De kat heeft veel pijn en is bang. Hij laat zich niet makkelijk van...
14:16

Seizoen 1, Aflevering 24 - Jessie Maya

3,0 0 x
Jessie Maya en de vrijwilligers rukken uit voor een kat die langs een drukke weg loopt. De kat lijkt sprekend op een kat die vermist is en dus heeft de melder hem gevangen. Maar is het die kat wel? Of hebben ze de verkeerde? De vrijwilligers en Jessie Maya gaan op onderzoek uit.
14:45

Seizoen 1, Aflevering 23 - Elbert Smelt

4,0 0 x
Elbert haalt een dier op dat je zelden van dichtbij ziet: een torenvalk. Het is goed oppassen want de scherpe klauwen van de vogel hebben je zo te pakken. Elbert en de vrijwilligers zorgen dat de torenvalk niks te kort komt en voeren hem een dood kuikentje.
14:47

Seizoen 1, Aflevering 20 - Rapper Donnie

4,0 3 x
Rapper Donnie, ook wel bekend als Maradonnie, rijdt mee op de dierenambulance. Donnie is bang voor dieren en laat dat nou best onhandig zijn als je op de dierenambulance rijdt. De eerste melding is een dode meeuw. Deze durft Donnie toch wel op te pakken? De gewonde meeuw die ze daarna ophalen, pikt in het rond, tot bloeden...
Archief