Op De Dierenambulance Met

Seizoen 1
14:16

Seizoen 1, Aflevering 24 - Jessie Maya

3,0 6 x
Jessie Maya en de vrijwilligers rukken uit voor een kat die langs een drukke weg loopt. De kat lijkt sprekend op een kat die vermist is en dus heeft de melder hem gevangen. Maar is het die kat wel? Of hebben ze de verkeerde? De vrijwilligers en Jessie Maya gaan op onderzoek uit.
14:52

Seizoen 1, Aflevering 19 - Stijn Fransen

4,0 3 x
SpangaS- en GTST-actrice Stijn Fransen rijdt mee op de dierenambulance. Stijn wordt meteen op pad gestuurd want een gewonde egel wacht op hulp. De egel moet snel naar de egelopvang want misschien is hij nog te redden. Bij een motorclub is ondertussen een ara komen aanvliegen. Dit pikgrage vogeltje is ontsnapt en hoe kom je...
15:07

Seizoen 1, Aflevering 12 - Rachel Rosier

4,0 0 x
EO-presentatrice Rachel Rosier rijdt mee op de dierenambulance. Rachel en de vrijwilligers rijden met spoed naar een zieke watervogel. Het zou kunnen gaan om de zeer besmettelijke vogelgriep, dus het is oppassen geblazen. Daarna meteen door naar een gevonden vermagerde kat. Zou het Rachel lukken het baasje te vinden?
14:48

Seizoen 1, Aflevering 9 - Bruno Prent

4,0 2 x
SpangaS-acteur Bruno Prent rijdt mee op de dierenambulance. Bruno wordt door de vrijwilligers meteen aan het werk gezet en het zijn niet de makkelijkste klusjes. De duif die Bruno gaat vrijlaten, wil helemaal niet vliegen. En van wie is toch de hond die gevonden is op straat? Het angorakonijn dat ze ophalen heeft dringend ...
14:52

Seizoen 1, Aflevering 29 - Hugo Kennis

3,0 4 x
Hugo heeft het druk vandaag want de ene na de andere melding komt binnen. Van een ontsnapte hamster, naar een gewonde duif en door naar een zwaan die een gek geluid maakt en een duif die tegen een raam is gevlogen. Hugo is een grote dierenvriend. Het konijntje dat ze ophalen zou Hugo zelf wel mee naar huis willen nemen.
14:50

Seizoen 1, Aflevering 28 - Britt Scholte

4,0 6 x
Een dienst op de ambulance is altijd spannend want je weet nooit wat er die dag staat te gebeuren. Britt wordt flink aan het werk gezet want er is een kat gevonden, maar van wie is dit beestje? Dan door naar een pikgrage haan die het de buurtbewoners flink lastig maakt. En tot slot zorgt Britt dat een duif een veilig nestj...
15:15

Seizoen 1, Aflevering 27 - Tim Senders

4,0 1 x
Tim gaat vol enthousiasme aan de slag en ontpopt zich tot een redder in nood. In het bos is een hondje gevonden en het baasje is nergens te bekennen. Tim ontfermt zich over het schattige hondje, maar lukt het hem ook de eigenaar te vinden? De zieke kat die Tim ophaalt is gelukkig gechipt en kan veilig en wel bij de eigenaa...
15:14

Seizoen 1, Aflevering 5 - Hugo Kennis

4,0 4 x
Presentator en tv-kok Hugo Kennis rijdt mee op de dierenambulance. Hugo is een grote dierenvriend en niet bang, maar een kleine bijtende dwergpapegaai maakt het hem flink lastig. Als zo'n klein vogeltje al problemen geeft, hoe moet het dan met een gewonde zwaan die hij moet vangen?
15:12

Seizoen 1, Aflevering 13 - Nicolaas Veul

4,0 2 x
Presentator en documentairemaker Nicolaas Veul rijdt mee op de dierenambulance. Nicolaas en de vrijwilligers rijden af en aan want het is druk op de ambulance. Een gewonde duif, een aangevallen vogel en tot slot een weggelopen hond. Zou het ze lukken om het baasje te vinden?
15:20

Seizoen 1, Aflevering 2 - Saskia Weerstand

3,0 2 x
Youtuber en presentatrice Saskia Weerstand rijdt mee op de dierenambulance. Het is een spannende dag voor Saskia, want ze is doodsbang voor katten. Juist vandaag moeten er twaalf verwilderde katten gevangen worden. Saskia moet dus flink aan de bak, als ze durft.
Archief