Pauw & Jinek: De Verkiezingen

Pauw & Jinek: De Verkiezingen gemist?

Maart 2019

18 maart 2019

4,0 15 x
Met Daan Molenaar, Yelle Tieleman, Bernhard Jens, Rob van Bree, Bart Schuurman, Frits Wester en Joost Vullings bespreken we al het nieuws en achtergrond rondom de aanslag in Utrecht.

15 maart 2019

4,0 4 x
Te gast: Sybrand Buma, Jesse Klaver, Jan Jaap van der Wal, Xander van der Wulp, premier Mark Rutte en Dries Roelvink.

13 maart 2019

3,0 12 x
Marianne Thieme en Gert-Jan Segers over de ommekeer van klimaatplannen Rutte III. Boeren Sabine Grobbink en Bouke Meijer over de uitdagingen voor hun sector. Wouter de Winther bespreekt de doorrekening van het klimaatakkoord en 'Mister LuckyTV' Sander van de Pavert sluit op geheel eigen wijze de uitzending af.

11 maart 2019

4,0 21 x
Te gast: Ankie Broekers-Knol over haar afscheid van de Eerste Kamer, Vicepremier Hugo de Jonge over het gasdossier van Groningen, Martijn Koning behandelt de campagnefilmpjes, Ron Fresen analyseert de boeiendste campagne ooit, Paul Rosenmöller, Annemarie Jorritsma en Mei Li Vos werpen een blik op de Eerste Kamer en Farid A...

17 maart 2017

4,0 14 x
Sharon Dijksma over de historische nederlaag van de PvdA. NOS-presentatrice Dionne Stax blikt terug op de verkiezingsavond. Wat ging er mis met de techniek? Onze politieke verslaggevers Xander van der Wulp, Joost Vullings en Vincent Rietbergen over deze verkiezingen.Een mini-conference van Dolf Jansen Met: Sharon Dijksma o...

16 maart 2017

3,0 12 x
Kim Putters van het SCP ziet tweedeling in de samenleving. Wouter Bos geeft advies voor de formatie. Thierry Baudet en Theo Hiddema gaan de Kamer in. Gijs Rademaker over de favoriete coalitie van dit moment. Onze vaste politiek commentator Joost Vullings praat ons bij over de eerste dag na de verkiezingen.

15 maart 2017

3,0 20 x
De lijsttrekkers van deze kleine partijen over hun verkiezingscampagnes De lijsttrekkers van de kleine partijen over hun verkiezingscampagnes.

14 maart 2017

4,0 36 x
De hoogte- en dieptepunten in de campagne volgens Xander van der Wulp, Joost Vullings en Jort Kelder. Een een analyse volgens de lijsttrekkers van de grote partijen van het laatste slotdebat. Een optreden van Dolf Jansen.

13 maart 2017

3,0 24 x
Pechtold en Buma willen allebei premier worden, ze gaan in de uitzending met elkaar in debat. Gijs Rademaker en Ron Fresen over het man-tegen-mandebat bij EenVandaag tussen Rutte en Wilders. Sinan Can over de lange arm van Turkije.

10 maart 2017

4,0 23 x
Gert-Jan Segers van de ChristenUnie heeft stevige kritiek op de islam. Burgemeester Ahmed Aboutaleb over de afbrokkeling van de PvdA. Nieuwkomer Thierry Baudet verwacht met zijn Forum voor Democratie de grootste verrassing te zijn van deze verkiezingen. De cabaretier van dienst is Dolf Jansen. Met: Gert-Jan Segers van de C...
Archief