Peter Pan

Laatste aflevering
22:23
Peter Pan

Haak trekt als een ware tiran door Fantasieland nu hij Barrum en zijn schelp in zijn macht heeft. Wanneer deze schelp breekt en Barrum op hol slaat, weet Michael hem te kalmeren en betovert Pink een nieuwe schelp waar Barrum weer rust in zal vinden.

Peter Pan gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
22:24
Michael vindt de schelp met Barrum erin. Hij kan nu alles wensen wat hij wil. Maar de wensen pakken allemaal net iets anders uit dan bedoeld.
22:24
Haak is op zoek naar een schelp met daarin de geest van Barrum. Als hij die oproept, krijgt hij oeroude krachten. Peter komt daar achter en gaat met Haak de wedstrijd aan wie de schelp het eerste vindt.
22:23
Wendy zou wel eens willen dat er meer van haar zouden zijn, zodat ze alles kan doen waar ze eigenlijk geen tijd voor heeft. Wanneer ze in Fantasieland in slaap valt onder een magische treurwilg, komt haar wens uit.
22:23
Haak probeert met magische, van het opperhoofd gestolen poppen de macht over Fantasieland te grijpen.
22:23
Al het water in Fantasieland is opgedroogd, doordat de waterfee gevangen is genomen. Michael wordt door de meerminnen in een vis veranderd, zodat hij haar op kan zoeken.
22:23
John krijgt een totemdier toegewezen, een aapje. Die gaat ervandoor met Johns bril en het boek van Fantasieland. Haak krijgt het aapje met het boek in handen, en al gauw zijn alle Slimme Kinderen gevangen. John moet in zijn eentje de hele boel redden.
22:23
Wanneer Michael zijn nachtlampje kwijtraakt en op een eigen kamer moet gaan slapen, omdat hij al een grote jongen is, wil hij liever klein blijven en kiest hij ervoor in Fantasieland te gaan wonen.
22:23
Bij het opvoeren van de Symfonie van de Sterren zingt Jake Sorrow vals, waardoor de zon verdwijnt. Peter en zijn vriendjes slagen erin de Symfonie van de Sterren zuiver te spelen en de zon weer terug te brengen aan de hemel.
22:24
Iedereen is verdwenen uit Fantasieland. Het blijkt dat de Chumba's ze verlamd hebben in opdracht van de Grote Chumbalaya. En dat blijkt een verzinsel van Loki te zijn. Peter, John, Wendy en Michael proberen alles weer in orde te maken.
22:23
Tiger Lily moet Noctaurum, een monster, tegenhouden door zeven diamanten te zoeken. Maar steeds zijn de piraten hen te snel af. Wie is toch de verrader?
22:24
Jon, Michael en Wendy hebben ruzie. Peter neemt ze mee naar de Ruziesteen, die alle woede opslurpt. Maar de steen raakt overbelast, en heel Fantasieland raakt uit balans.
22:24
De Slimme Kinderen laten zien welke nieuwe trucs ze tegen de piraten hebben bedacht. John ontdekt dat er ergens een Onzichtbaarheidshaak is, en wil die vinden. Maar Sienna wil dat ook.
22:24
Kapitein Spierbal komt uit de film gelopen door een truc van Synapse. Sienna krijgt onbedoeld een serum over zich heen en groeit uit tot een reus. Peter en Spierbal ruziën wie het beste de boel weer recht kan zetten.
22:23
Michael wil een foto maken in Fantasieland, maar alles wat hij fotografeert, verdwijnt. Als bijna iedereen verdwenen is, krijgt hij hulp uit onverwachte hoek.
22:24
Michael is te enthousiast bij het helpen een toverdrankje te maken, en gooit er iets verkeerds in. Alles in Fantasieland staat op zijn kop. Haak wil intussen de totem van de indianen stelen om een toverspreuk te kunnen gebruiken, dus er is weer genoeg op te lossen.
22:23
De kapitein is jarig en de piraten zoeken een cadeau. Ze ontdekken de hypnobloem en krijgen Peter in hun macht. Wendy, John, Michael en de Slimme Kinderen moeten iets bedenken om dat ongedaan te maken.
22:23
Een spannende schattenjacht van de indianen loopt uit op een strijd tussen de meiden en de jongens.
22:24
De piraten morren dat er nergens een schat te vinden is. Haak doet een wens bij de Fluisterboom, dat alles wat hij aanraakt, in goud verandert. John is het beu dat hij altijd als laatste in een team wordt gekozen, en wenst dat hij sterk is in plaats van slim.
22:24
John ergert zich aan Michael, die hem na-aapt. Hij stuurt hem weg. Michael komt bij de meerminnenlagune, en drinkt van het water. De meerminnen zien hun kans schoon Fantasieland over te nemen.
Archief