Pip En Posy

Pip En Posy gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Pip En Posy

Pip probeert Posy en hun vriendjes te regisseren in een prachtige wintervoorstelling.

Seizoen 1
Posy wint een sleewedstrijd doordat ze per ongeluk een deel van het parcours mist en ze haalt Pip over haar geheim niet te verklappen.
Pip en Posy proberen Jamila te leren hoe ze van de heuvel moet afsleeën, maar ze geven haar verwarrend en tegengesteld advies.
Pip en Posy moedigen Frankie aan om in de sneeuw te spelen, ook al houdt ze er niet van omdat het koud en nat is. Nadat Frankie per ongeluk onder de sneeuw komt te zitten, maken Pip en Posy het weer goed door een binnen-sneeuwspel te bedenken.
Pip en Posy spelen tegen Jamila en Vic in Frankie's actiequiz.
Pip bedenkt een avontuurlijk spel voor hem en Posy waarin ze een knorrige kiezelsteen naar zijn grot moeten terugbrengen.
Pip vraagt of Posy een foto wil maken van hem als hij een grote sprong maakt, maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt, dus moet Posy een creatieve oplossing bedenken.
Pip is een masker aan het versieren als verrassing voor Posy. Als ze bij de speelhoek komt voordat het masker klaar is, doet hij zijn uiterste best een leuk spel te verzinnen, zodat de verrassing niet bedorven wordt omdat Posy die te vroeg ziet.
Pip en Posy gaan naar hun vrienden in het park voor een potje voetbal. Posy is overstuur als haar tas per ongeluk in de boom wordt geschopt.
Pip en Posy houden een griezelzaterdag bij Posy thuis en ze proberen elkaar bang te maken met het fantasiemonster Boze Boeman. Als Pip zich voor Posy verstopt, wordt ze echt bang en beseft Pip dat hij te ver is gegaan.
Pip en Posy spelen een wedstrijdje voetbal tegen Frankie en Vic. Posy wil zo graag de trofee winnen, dat ze heel onsportief wordt. Ze leert dat een goede teamgenoot zijn veel belangrijker is dan winnen.
Pip en Posy spelen ruimte-ontdekkertje, als Pip een vogel ziet die haar eieren bewaakt. Hij wil blijven kijken voor het geval ze uitkomen, maar Posy wil doorgaan met hun spel. Ze bedenken een slimme manier om hun activiteiten te combineren.
Als Pip en Posy hun grappige spel tot een voorstelling willen maken, krijgt Pip last van plankenkoorts en kan hij niet verder spelen.
Posy organiseert een verrassingsfeestje voor Pip.
Pip vindt een 'geluksstok' die hij en Posy gebruiken om hun vrienden te helpen.
Pip en Posy spelen winkeltje met hun vriendjes. Vooral de bijzondere groente van Frankie trekt de aandacht.
Pip en Posy vertellen uitgebreid over hun lievelingsboek, maar Vic doet er alles aan om niet te hoeven voorlezen.
Pip en Posy doen mee aan een danswestrijd.
Pip en Posy zijn bang dat Jamila eenzaam is en doen er alles aan om haar een leuke dag te bezorgen.
Pip en Posy zijn op zoek naar een schat, maar om die te kunnen vinden moeten ze zich eerst aansluiten bij de club van Frankie en Vic.
Archief