Pip En Posy

Pip En Posy gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 50 - Sneeuwtrainers

3,0 0 x
Pip en Posy proberen Jamila te leren hoe ze van de heuvel moet afsleeën, maar ze geven haar verwarrend en tegengesteld advies.

Seizoen 1, Aflevering 49 - Bedankt sneeuw

4,0 0 x
Pip en Posy moedigen Frankie aan om in de sneeuw te spelen, ook al houdt ze er niet van omdat het koud en nat is. Nadat Frankie per ongeluk onder de sneeuw komt te zitten, maken Pip en Posy het weer goed door een binnen-sneeuwspel te bedenken.

Seizoen 1, Aflevering 48 - De actie quiz

3,0 2 x
Pip en Posy spelen tegen Jamila en Vic in Frankies actie quiz.

Seizoen 1, Aflevering 47 - De magische kiezelsteen

4,0 1 x
Pip bedenkt een avontuurlijk spel voor hem en Posy waarin ze een knorrige kiezelsteen naar zijn grot moeten terugbrengen.

Seizoen 1, Aflevering 46 - De perfecte foto

4,0 0 x
Pip vraagt of Posy een foto wil maken van hem als hij een grote sprong maakt, maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt, dus moet Posy een creatieve oplossing bedenken.

Seizoen 1, Aflevering 45 - Posy moet buiten blijven

3,0 1 x
Pip is een masker aan het versieren als verrassing voor Posy. Als ze bij de speelhoek komt voordat het masker klaar is, doet hij zijn uiterste best een leuk spel te verzinnen, zodat de verrassing niet bedorven wordt omdat Posy die te vroeg ziet.

Seizoen 1, Aflevering 44 - Het is geen bal!

3,0 2 x
Pip en Posy gaan naar hun vrienden in het park voor een potje voetbal. Posy is overstuur als haar tas per ongeluk in de boom wordt geschopt.

Seizoen 1, Aflevering 43 - Een beetje te bang

3,0 1 x
Pip en Posy houden een griezelzaterdag bij Posy thuis en ze proberen elkaar bang te maken met het fantasiemonster Boze Boeman. Als Pip zich voor Posy verstopt, wordt ze echt bang en beseft Pip dat hij te ver is gegaan.

Seizoen 1, Aflevering 42 - Doelpunt!

3,0 1 x
Pip en Posy spelen een wedstrijdje voetbal tegen Frankie en Vic. Posy wil zo graag de trofee winnen, dat ze heel onsportief wordt. Ze leert dat een goede teamgenoot zijn veel belangrijker is dan winnen.

Seizoen 1, Aflevering 41 - Missie: Ontdekken

3,0 1 x
Pip en Posy spelen ruimte-ontdekkertje, als Pip een vogel ziet die haar eieren bewaakt. Hij wil blijven kijken voor het geval ze uitkomen, maar Posy wil doorgaan met hun spel. Ze bedenken een slimme manier om hun activiteiten te combineren.
Archief