Press

Press gemist?

2019

Resonance

3,0 14 x
De concurrentiestrijd tussen The Herald en The Post verhevigt. The Herald krijgt nieuwe informatie over een geheim overheidsproject, wat zorgt voor een herschikking van prioriteiten.

Two Worlds

4,0 21 x
Holly gaat in op het charmeoffensief van Duncan Allen en stort zich op een geheim overheidsproject. Financiële problemen nopen de leiding van The Herald een ingrijpende beslissing te nemen.

Magic

3,0 14 x
The Herald mag niet worden verspreid met een voorpagina-artikel over het seksschandaal van Joshua West. Holly legt zich niet neer bij de uitspraak en graaft verder in het verleden van de miljardair.

Don't take my heart, don't break my heart

3,0 28 x
Een zakenman wordt beschuldigd van seksuele intimidatie en Holly onderzoekt de zaak. Maar het publiceren van het artikel blijkt grote gevolgen te hebben voor The Herald én Amina.

Pure

3,0 15 x
The Post opent de aanval op de leider van de staalvakbond. Amina zoekt een oplossing voor de financiële problemen bij The Herald. Holly Evans onderzoekt het hoge sterftecijfer van een ziekenhuis.

Death knock

3,0 19 x
Journaliste Holly onderzoekt de dood van Andrea Reed maar de camerabeelden zijn in bezit van de concurrent. Ed's geweten speelt op als hij een stuk over de zelfmoord van een voetballer moet schrijven.
Archief