Prime Suspect Tennison

Prime Suspect Tennison gemist?

Juni 2019

Aflevering 5

3,0 18 x
Tennison laat Bradfield de radio-opnames horen. Bradfield geeft het team de opdracht de Bentleys in de gaten te houden, ondanks de orders die hij heeft gekregen om zich te focussen op de moordzaak.

Aflevering 6

4,0 24 x
Na de explosie bij de bankkluis breekt de hel los. Als Tennison ter plekke komt, krijgt ze vreselijk nieuws te horen. Maar ze gaat verder met het moordonderzoek en vindt belastend bewijsmateriaal dat David Bentley aan de moord koppelt.

Aflevering 3

4,0 30 x
Clifford Bentley is vrijgekomen uit de gevangenis en is klaar om zijn grote slag te slaan. Bradfield laat hem weten dat hij hem in de gaten houdt. De ouders van de vermoorde Julie Ann proberen te bewijzen dat ze onschuldig zijn. Het is de collega's opgevallen dat het klikt tussen Tennison en Bradfield.

Aflevering 4

3,0 18 x
De plannen van de Bentleys worden verstoord door een bezoekje van de politie. Eddie, het vriendje van de vermoorde Julie Ann, wordt dood aangetroffen in het kanaal. Bradfield denkt dat ook hij is vermoord. Tennison onderzoekt een aanwijzing die de Bentleys in verband brengt met de moordzaak.

Aflevering 1

3,0 30 x
In de parkeergarage van een flatgebouw wordt het lichaam van de tiener Julie Ann Collins aangetroffen. De kersverse politieagente Jane Tennison mag meewerken aan het moordonderzoek. De verdenking valt op Eddie Phillips, het drugsverslaafde vriendje van Julie Ann. Ondertussen is een beroepscrimineel bezig met het plannen va...

Aflevering 2

3,0 31 x
Tennison en Bradfield onderzoeken nog steeds de moord op de tiener Julie Ann. Het team probeert te achterhalen wat ze deed in de tijd tussen het verlaten van het ziekenhuis en haar dood. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze in een rode Jaguar stapte. Ook werd ze bedreigd door haar vriendje. Ondertussen werkt de mi...
Archief